Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta Sf Ilie Steaua SM
Smechera Tactiek gvl
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCracken trapt de bal weg. Rawski kopt de bal weg. Aiala is nu in balbezit. Aiala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden passt de bal met de wreef. Starý met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 1:0

29e minuut.
Rawski probeert naar een medespeler te passen. Kulmala is nu in balbezit. Kulmala geeft een lange en hoge pass. Aiala krijgt zijn hoofd ertegen. Zorzenon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 1:1

33e minuut.
Kauer speelt de bal door. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rawski. Myszor raakt geblesseerd tijdens het duel. Danić wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 2:1

34e minuut.
Galande is nu in balbezit. Galande passt de bal met de wreef. Denis rent richting de bal. Scampamorte verovert de bal door een tackle van achteren. Scampamorte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş passt de bal met de wreef. Denis rent richting de bal. Myszor verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kulmala is nu in balbezit. Scampamorte verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Starý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulmala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lupeş speelt de bal door. Daar is Scampamorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scampamorte met een sublieme pass. Danić heeft problemen om de bal te vangen. Danić schiet op doel. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Danić kopt de bal weg. Klungelig pakt Denis de bal. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor schiet op doel. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 51%, Steaua SM 49%.
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 3:1

51e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal met de wreef. Denis onderschept slim de pass. Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte schiet op doel. McCracken bokst de bal weg.

53e minuut.
Lupeş kopt de bal weg. Kauer speelt de bal door. Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Myszor is nu in balbezit. Denis is nu in balbezit. Danić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Danić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Kauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Denis de bal. Scampamorte rent richting de bal. Scampamorte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 4:1

68e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski rent richting de bal. Rawski passt de bal met de wreef. Galande rent richting de bal. Galande draait met de bal, schiet en ... Zorzenon bokst de bal weg.

73e minuut.
Lupeş met een sublieme pass. Kauer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scampamorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pipoca komt het veld opgelopen. Myszor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campisi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kauer speelt de bal door. Lupeş rent richting de bal. Lupeş passt de bal in één keer door. Scampamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Scampamorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mansueto speelt de bal door. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden passt de bal in één keer door. Campisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Campisi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hoceden kopt de bal weg. Campisi is nu in balbezit. Więckiewicz begaat een overtreding. Więckiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 43%, Steaua SM 57%.
Foresta Sf Ilie - Steaua SM 4:1