Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BlackHawks Maxy MAcin
ACCx Tactiek NewZ
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 61.3
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Soja passt de bal met de wreef. McGregor heeft problemen om de bal te vangen. McGregor passt de bal met de wreef. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Pyziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soja probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Chacón bokst de bal weg.

5e minuut.
Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor is nu in balbezit. Klungelig pakt McGregor de bal. McGregor haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Morena controleert de bal met de borst. Vişan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morena. Morena krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Soja heeft problemen om de bal te vangen. Soja met een sublieme pass. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soja met een sublieme pass. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Chacón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Amigão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:1

21e minuut.
McGregor verovert de bal door een tackle van achteren. McGregor geeft een lange en hoge pass. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:2

25e minuut.
Morena rent richting de bal. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Vişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan draait met de bal, schiet en ... Diaconu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:3

36e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor verovert de bal door een tackle van achteren. Coerver is nu in balbezit. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena onderschept slim de pass. Morena passt de bal zonder na te denken. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Chacón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 70%, Maxy MAcin 30%.
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:3

49e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Plate verovert de bal door een tackle van achteren. Plate geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Chacón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is McGregor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGregor met een sublieme pass. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:4

56e minuut.
Coerver geeft de bal voor. Hachmeister probeert naar een medespeler te passen. Machulski geeft een lange en hoge pass. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň schiet op doel. Chacón bokst de bal weg.

58e minuut.
Şuşoi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sobrecueva stond buitenspel. Grozăvescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Corstjens rent richting de bal. Corstjens draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rybáň kopt de bal weg. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grozăvescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu rent richting de bal. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:5

69e minuut.
Vesco is nu in balbezit. Morena onderschept slim de pass. Morena geeft een hoge lob. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Soja met een sublieme pass. Pyziak heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak geeft de bal voor. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:6

75e minuut.
Pyziak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grozăvescu de bal. McGregor speelt de bal door. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
McGregor is nu in balbezit. McGregor passt de bal zonder na te denken. Soja rent richting de bal. Klungelig pakt Soja de bal. Soja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 70%, Maxy MAcin 30%.
FC BlackHawks - Maxy MAcin 0:6