Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Venus Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 23323
Venus FC ciresarii
532 Tactiek rnr5
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Guelfi kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mutis ... Strafschop! Mutis krijgt een gele kaart. Varela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guelfi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Betz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Corradi onderschept slim de pass. Corradi geeft een hoge lob. Nilă kopt de bal weg. Sumarja geeft een hoge lob. Varela springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klaus Meine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kŕč onderschept slim de pass. Kŕč geeft een hoge lob. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap. Betz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Corbach de bal onder controle te krijgen. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guelfi. Guelfi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Syahwin geeft een hoge lob. Daar is Guelfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutis rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 71%, ciresarii 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venus FC - ciresarii 0:0

46e minuut.
Tarnawski komt het veld opgelopen. Sánchez Ridaura komt het veld opgelopen. Just komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kılınçtürk probeert naar een medespeler te passen. Sumarja rent richting de bal. Sumarja geeft de bal voor. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Betz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kılınçtürk speelt de bal door. Sumarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarja passt de bal zonder na te denken. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Corradi verovert de bal door een tackle van achteren. Corradi geeft een lange en hoge pass. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Betz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kılınçtürk passt de bal zonder na te denken. Sumarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarja geeft de bal voor. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kŕč onderschept slim de pass. Kŕč geeft een hoge lob. Mutis is nu in balbezit. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mutis onderschept slim de pass. Mutis geeft de bal voor. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja geeft een lange en hoge pass. Varela maakt een snoekduik en kopt de bal. Betz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. Vraciu speelt de bal door. Just controleert de bal met de borst. Kılınçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Syahwin met de inworp. Sumarja rent richting de bal. Sumarja met een sublieme pass. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - ciresarii 0:1

68e minuut.
Corradi onderschept slim de pass. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski schiet op doel. Əkbərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - ciresarii 1:1

79e minuut.
Kılınçtürk met een snelle inworp. Syahwin is nu in balbezit. Syahwin geeft een hoge lob. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Paal! Betz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 68%, ciresarii 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venus FC - ciresarii 1:1