Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Steaua SM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6000
Steaua SM SR Brasov
gvl Tactiek decaru
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Barra rent richting de bal. Barra probeert naar een medespeler te passen. Denis is nu in balbezit. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Barra verovert de bal door een tackle van achteren. Barra passt de bal met de wreef. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk met een sublieme pass. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Gąbka kopt de bal weg. Denis rent richting de bal. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Cişmaşu passt de bal in één keer door. Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk speelt de bal door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Cişmaşu is nu in balbezit. Gąbka speelt de bal door. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Yukarı rent richting de bal. Yukarı geeft een hoge lob. Gąbka kopt de bal weg. Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:1

23e minuut.
Galande met een sublieme pass. Kulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulmala passt de bal in één keer door. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tangstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka geeft de bal voor. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka passt de bal in één keer door. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:2

32e minuut.
Barra verovert de bal door een tackle van achteren. Barra passt de bal zonder na te denken. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:3

34e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal zonder na te denken. Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:4

36e minuut.
Yukarı speelt de bal door. Paschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschek passt de bal in één keer door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cişmaşu de bal. Cişmaşu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gąbka de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:5

45e minuut.
Gąbka rent richting de bal. Bachan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gąbka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gąbka maakt een snoekduik en kopt de bal. McCracken bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 66%, SR Brasov 34%.
Steaua SM - SR Brasov 0:5

55e minuut.
Inworp. Cişmaşu met een snelle inworp. Barra geeft de bal voor. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kulmala geeft de bal voor. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Barra probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:6

60e minuut.
Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka probeert naar een medespeler te passen. Denis is nu in balbezit. Bednarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:7

69e minuut.
Bednarczyk passt de bal met de wreef. Paschek rent richting de bal. Paschek probeert naar een medespeler te passen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk is nu in balbezit. Denis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bednarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gąbka neemt zijn aanloop. McCracken bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:8

77e minuut.
Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:9

82e minuut.
Beştea probeert de bal aan de voet te houden. Galande is nu in balbezit. Wiktorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galande is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galande kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Barra kopt de bal weg. Paschek geeft de bal voor. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:10

86e minuut.
Aiala verovert de bal door een tackle van achteren. Galande rent richting de bal. Wiktorski rent richting de bal. Galande onderschept slim de pass. Galande haalt uit met een fantastische trap. Tangstad bokst de bal weg.

88e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Beştea geeft de bal voor. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - SR Brasov 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 65%, SR Brasov 35%.
Steaua SM - SR Brasov 0:11