Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: This is Sparta!
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 34852
Spartanii inter scb
4-3-1-2 Tactiek 451*
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz speelt de bal door. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki geeft een hoge lob. Trynkiewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeanu met een sublieme pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Benkowski is nu in balbezit. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - inter scb 0:1

14e minuut.
Aruj speelt de bal door. Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović passt de bal zonder na te denken. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Brodnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Sing begaat een overtreding. Kwoon-Sing krijgt een gele kaart. Brodnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yetmez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański schiet op doel. Năftănăilă bokst de bal weg. Paal!

18e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šames bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sobieszczański geeft een hoge lob. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki passt de bal met de wreef. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - inter scb 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 57%, inter scb 43%.
Spartanii - inter scb 0:2

47e minuut.
Benkowski geeft een hoge lob. Brodnicki met een sublieme pass. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Pangraţiu geeft de bal voor. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Cordeanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Maciąg de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - inter scb 1:2

63e minuut.
Năftănăilă trapt de bal weg. Aruj is nu in balbezit. Aruj met een sublieme pass. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Benkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aruj is nu in balbezit. Aruj probeert naar een medespeler te passen. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki geeft een hoge lob. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - inter scb 1:3

75e minuut.
Brodnicki geeft de bal voor. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - inter scb 1:4

77e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Khải Tuấn is nu in balbezit. Vatisel begaat een overtreding. Vatisel krijgt een gele kaart.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brodnicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benkowski kopt de bal weg. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz schiet op doel. Năftănăilă bokst de bal weg.

87e minuut.
Ghiţulescu onderschept slim de pass. Ghiţulescu geeft de bal voor. Maciąg kopt de bal weg. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Balkestein geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreescu met een snelle inworp. Daar is Pangraţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... Masalin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 64%, inter scb 36%.
Spartanii - inter scb 1:4