Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13247
Fc. Dunarea de Jos Hajniteam
Baraj Tactiek hajni
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Murgovan geeft een lange en hoge pass. Ilionescu kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Oryszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 1:0

11e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Leroy speelt de bal door. Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ciskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Skórnicki probeert naar een medespeler te passen. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Emiralmaz de bal onder controle te krijgen. Skórnicki rent richting de bal. Gieco onderschept slim de pass. Gieco schiet op doel. Oryszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 2:0

16e minuut.
Ilionescu speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Panarelli is nu in balbezit. Panarelli passt de bal in één keer door. Oprişan onderschept slim de pass. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ciskowski geeft de bal voor. Skórnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gieco de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 3:0

27e minuut.
Mosna met een snelle inworp. Panarelli rent richting de bal. Panarelli passt de bal zonder na te denken. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Mosna de bal. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kornacki onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wan heeft problemen om de bal te vangen. Panarelli met een sublieme pass. Mosna is nu in balbezit. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu passt de bal met de wreef. Tătăran rent richting de bal. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Emiralmaz schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Panarelli geeft een hoge lob. Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oryszczak probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu kopt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Oryszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Skórnicki heeft problemen om de bal te vangen. Cichos is nu in balbezit. Met opzet legt Đình Dương zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Đình Dương naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Kornacki geeft een lange en hoge pass. Ciskowski rent richting de bal. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 63%, Hajniteam 37%.
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosna met een snelle inworp. Panarelli met een sublieme pass. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Baniciu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 3:1

59e minuut.
Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki geeft de bal voor. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz geeft een lange en hoge pass. Comizzoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 3:2

61e minuut.
Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu geeft een hoge lob. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 4:2

72e minuut.
Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Panarelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Emiralmaz de bal. Oprişan is nu in balbezit. Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarelli met een sublieme pass. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli schiet op doel. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 4:3

77e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Comizzoli onderschept slim de pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Comizzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna passt de bal in één keer door. Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leroy trapt de bal weg van het doel. Gieco met een sublieme pass. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 68%, Hajniteam 32%.
Fc. Dunarea de Jos - Hajniteam 4:3