Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12739
Fc. Dunarea de Jos Steaua_lui_Gigica
Baraj Tactiek 442
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft een lange en hoge pass. But is nu in balbezit. But schiet op doel. bin Yousif probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Văn Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Nghĩa speelt de bal door. Klungelig pakt Faltejsek de bal. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Coronel passt de bal in één keer door. Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătăran is nu in balbezit. Faltejsek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 0:1

10e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Faltejsek onderschept slim de pass. Faltejsek probeert naar een medespeler te passen. Vad is nu in balbezit. Vad draait met de bal, schiet en ... Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Faltejsek heeft problemen om de bal te vangen. Faltejsek schiet op doel. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 0:2

11e minuut.
Daar is Bellaveglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun met een sublieme pass. But rent richting de bal. But haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vad is nu in balbezit. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti passt de bal in één keer door. Faltejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jurietti onderschept slim de pass. Jurietti speelt de bal door. Timola probeert naar een medespeler te passen. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 61%, Steaua_lui_Gigica 39%.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 0:2

46e minuut.
Pikoulas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tătăran geeft een hoge lob. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibarra. Ibarra krijgt een gele kaart. Coronel raakt geblesseerd tijdens het duel. Timola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baniciu kopt de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Leroy bokst de bal weg.

55e minuut.
Faltejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek passt de bal zonder na te denken. Murgovan is nu in balbezit. Pikoulas onderschept slim de pass. Pikoulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Timola speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. Faltejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Gieco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guggiari onderschept slim de pass. Guggiari passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ibarra passt de bal zonder na te denken. Gieco is nu in balbezit. Gieco passt de bal zonder na te denken. But is nu in balbezit. But schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 1:2

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coronel neemt de hoekschop. Jurietti rent richting de bal. Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kornacki heeft problemen om de bal te vangen. Pikoulas is nu in balbezit. Pikoulas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 64%, Steaua_lui_Gigica 36%.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 1:2