Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sarmalutza TIGRII SUPARATI
New era Tactiek 77vvv777
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten formidable
solid Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
Theonas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński passt de bal zonder na te denken. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński passt de bal in één keer door. Kapka is nu in balbezit. Kapka schiet op doel. Polyanskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sarmalutza - TIGRII SUPARATI 0:1

18e minuut.
Fabbrini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinovici komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Joliet geeft de bal voor. Robben met een sublieme pass. Henderix rent richting de bal. Henderix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Joliet geeft een hoge lob. Henderix kopt de bal weg. Robben is nu in balbezit. Robben draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 53%, TIGRII SUPARATI 47%.
F.C. Sarmalutza - TIGRII SUPARATI 0:1

50e minuut.
Joliet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bull met een snelle inworp. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Meutstege probeert naar een medespeler te passen. Bull is nu in balbezit. Joliet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bull wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya geeft een hoge lob. Raczyński kopt de bal weg. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Joliet rent richting de bal. Bull onderschept slim de pass. Mazzarella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazzarella krijgt een gele kaart. Bull raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapka neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Felsztyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piplica is nu in balbezit. Hyun rent richting de bal. Hyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piplica kopt de bal weg. Kozak speelt de bal door. Henderix rent richting de bal. Henderix haalt uit met een fantastische trap. Wannenmeister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Sarmalutza - TIGRII SUPARATI 1:1

81e minuut.
Hyun geeft een hoge lob. Piplica heeft problemen om de bal te vangen. Piplica geeft een lange en hoge pass. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel. Polyanskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sarmalutza 53%, TIGRII SUPARATI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Sarmalutza - TIGRII SUPARATI 1:1