Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: spex Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 22781
spex Fotbal Club Robert Georgescu
a1 Tactiek 433 +
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten good
very good Passen average
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec onderschept slim de pass. Siemieniec speelt de bal door. Determe rent richting de bal. Determe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

4e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

6e minuut.
Pilich met een sublieme pass. Siemieniec is nu in balbezit. Siemieniec passt de bal in één keer door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Urbistondo onderschept slim de pass. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano met een sublieme pass. Determe heeft problemen om de bal te vangen. Determe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich speelt de bal door. Urbistondo met een sublieme pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chmielniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Dargle de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siemieniec. Siemieniec krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Swadźba rent richting de bal. Jereb begaat een overtreding. Swadźba raakt geblesseerd tijdens het duel. Dargle met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Sylwester de bal onder controle te krijgen. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Lewera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szélesi verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano met een sublieme pass. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

33e minuut.
Szélesi onderschept slim de pass. Galinho onderschept slim de pass. Galinho speelt de bal door. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Mejía Vélez rent richting de bal. Galinho onderschept slim de pass. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zambrano passt de bal in één keer door. Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich rent richting de bal. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg.

41e minuut.
Siemieniec heeft problemen om de bal te vangen. Dargle is nu in balbezit. Siemieniec verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniec draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

45e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szélesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 21%, Fotbal Club Robert Georgescu 79%.
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

48e minuut.
Urbistondo passt de bal in één keer door. Galinho is nu in balbezit. Galinho passt de bal in één keer door. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Determe de bal. Determe schiet op doel. Niţulescu probeert de bal aan de voet te houden. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu geeft de bal voor. Chmielniak kopt de bal weg. Gaida geeft de bal voor. Determe krijgt zijn hoofd ertegen. Bujor bokst de bal weg.

58e minuut.
Galinho haalt uit met een fantastische trap. Mejía Vélez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dargle de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Urbistondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbistondo passt de bal in één keer door. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gaida bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan speelt de bal door. Swadźba speelt de bal door. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Lewera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Szélesi rent richting de bal. Szélesi geeft een hoge lob. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Lewera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chmielniak geeft een hoge lob. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

67e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Gaida kopt de bal weg. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel. Bujor bokst de bal weg. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dargle rent richting de bal. Galinho onderschept slim de pass. Galinho passt de bal met de wreef. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sturdza probeert de bal aan de voet te houden. Urbistondo is nu in balbezit. Urbistondo passt de bal in één keer door. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

84e minuut.
Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle geeft de bal voor. Jereb kopt de bal weg. Determe is nu in balbezit. Determe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gaida speelt de bal door. Daar is Determe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niţulescu. Determe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrano komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Determe rent richting de bal. Determe schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0

90e minuut.
Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho begaat een overtreding. Mejía Vélez raakt geblesseerd tijdens het duel. Szélesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jereb rent richting de bal. Swadźba onderschept slim de pass. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 30%, Fotbal Club Robert Georgescu 70%.
spex - Fotbal Club Robert Georgescu 8:0