Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: This is Sparta!
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35374
Spartanii RACOVITA
4-3-1-2 Tactiek ionel+
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 55.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kouvas rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo speelt de bal door. Klungelig pakt Kabilović de bal. Kabilović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kabilović met een sublieme pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Sanniez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pangraţiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabilović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kwoon-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Sing geeft een hoge lob. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 1:0

13e minuut.
Arévalo passt de bal in één keer door. von der Alp speelt de bal door. Kouvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sing passt de bal met de wreef. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Baciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 2:0

23e minuut.
Butilă rent richting de bal. Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo geeft een hoge lob. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kouvas rent richting de bal. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez passt de bal in één keer door. Kabilović rent richting de bal. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Năftănăilă met een harde bal richting middenveld. Pangraţiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rollmops de bal. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pangraţiu schiet op doel. Baciu speelt de bal door. Arévalo kopt de bal weg. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Pangraţiu is nu in balbezit. Klamczyński is nu in balbezit. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 35%, RACOVITA 65%.
Spartanii - RACOVITA 2:0

50e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović rent richting de bal. Sanniez begaat een overtreding. Kabilović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arévalo komt bij de bal en schiet. Baciu bokst de bal weg.

52e minuut.
Benoot geeft de bal voor. Inworp. Kwoon-Sing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aruj geeft de bal voor. Pangraţiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Sing probeert naar een medespeler te passen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aruj rent richting de bal. Aruj passt de bal met de wreef. Kwoon-Sing probeert naar een medespeler te passen. Kabilović heeft problemen om de bal te vangen. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Baciu bokst de bal weg.

58e minuut.
Aruj geeft de bal voor. Pangraţiu kopt de bal weg. Daar is Rollmops, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Baciu bokst de bal weg. Dědeček speelt de bal door. Baciu kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Dědeček rent richting de bal. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović schiet op doel. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 3:0

67e minuut.
Inworp. Kupczyński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Bitang met de inworp. Butilă is nu in balbezit. Butilă haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bociański komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Horvat geeft de bal voor. Kabilović kopt de bal weg. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 4:0

73e minuut.
von der Alp geeft de bal voor. Kabilović kopt de bal weg. Daar is Sanniez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanniez passt de bal zonder na te denken. Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 4:1

75e minuut.
Inworp. Fernández Ena komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović draait met de bal, schiet en ... Baciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruj probeert naar een medespeler te passen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Baciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 5:1

85e minuut.
Quintanilla komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Ghiţulescu met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - RACOVITA 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 37%, RACOVITA 63%.
Spartanii - RACOVITA 6:1