Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: inter scb Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24964
inter scb DINAMO RANGERS F.C.
451* Tactiek new generation
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
55.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Daar is Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bdeir geeft de bal voor. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea is nu in balbezit. Galea schiet op doel. Masalin bokst de bal weg.

18e minuut.
Cordeanu kopt de bal weg. Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir met een sublieme pass. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Yetmez passt de bal zonder na te denken. Cordeanu rent richting de bal. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

24e minuut.
Rodríguez Abad rent richting de bal. Benkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Abad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cañizares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gavioli rent richting de bal. Gavioli haalt uit met een fantastische trap. Masalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Benkowski probeert naar een medespeler te passen. Yetmez speelt de bal door. Sawczuk rent richting de bal. Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Doeltrap. Van Avermaet met een harde bal richting middenveld. Rubens kopt de bal weg. Rodríguez Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Abad haalt uit met een fantastische trap. Masalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yetmez de bal. Gavioli is nu in balbezit. Gavioli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yetmez controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 42%, DINAMO RANGERS F.C. 58%.
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:2

46e minuut.
Czarnecki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bdeir probeert naar een medespeler te passen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli draait met de bal, schiet en ... Masalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:3

57e minuut.
Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sobieszczański de bal. Grönlund speelt de bal door. Klungelig pakt Khải Tuấn de bal. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Van Avermaet bokst de bal weg.

58e minuut.
Bdeir is nu in balbezit. Yetmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir begaat een overtreding. Bdeir krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Šames rent richting de bal. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein maakt een afschuwelijke overtreding. Galea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubens komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cañizares kopt de bal weg. Rodríguez Abad kan de bal niet met de borst controleren. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap. Masalin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rubens verovert de bal door een tackle van achteren. Rubens passt de bal met de wreef. Galea is nu in balbezit. Rodríguez Abad is nu in balbezit. Rodríguez Abad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria geeft een lange en hoge pass. Gavioli kopt de bal weg. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bdeir is nu in balbezit. Bdeir geeft een hoge lob. Gavioli rent richting de bal. Gavioli haalt uit met een fantastische trap. Masalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 40%, DINAMO RANGERS F.C. 60%.
inter scb - DINAMO RANGERS F.C. 0:4