Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Hajniteam
442 Tactiek hajni
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
average Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Lustlos passt de bal met de wreef. Panarelli rent richting de bal. Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Inworp. Coronel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek schiet op doel. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Hajniteam 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Wan de bal onder controle te krijgen. Lira geeft een lange en hoge pass. Viljanen kopt de bal weg. Daar is Emiralmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Jurietti kopt de bal weg. Vad rent richting de bal. Vad haalt uit met een fantastische trap. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lira is nu in balbezit. Faltejsek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lira raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciskowski met een snel genomen vrije trap. Comizzoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lira onderschept slim de pass. Coronel is nu in balbezit. Coronel passt de bal met de wreef. Timola geeft een hoge lob. Faltejsek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Skórnicki heeft problemen om de bal te vangen. Vad onderschept slim de pass. Vad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 55%, Hajniteam 45%.
Steaua_lui_Gigica - Hajniteam 1:0

50e minuut.
Cichos probeert de bal aan de voet te houden. Jurietti is nu in balbezit. Cichos onderschept slim de pass. Vad verovert de bal door een tackle van achteren. Vad draait met de bal, schiet en ... Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Văn Nghĩa kopt de bal weg. Cichos heeft problemen om de bal te vangen. Vad rent richting de bal. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lustlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustlos passt de bal met de wreef. Panarelli speelt de bal door. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ciskowski geeft de bal voor. Faltejsek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciskowski. Ciskowski krijgt een gele kaart. Faltejsek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văn Nghĩa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Faltejsek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bellaveglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz passt de bal met de wreef. Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_lui_Gigica - Hajniteam 1:1

74e minuut.
Văn Nghĩa passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Vad is nu in balbezit. Vad draait met de bal, schiet en ... Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Skórnicki is nu in balbezit. Vad verovert de bal door een tackle van achteren. Vad geeft een hoge lob. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 50%, Hajniteam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_lui_Gigica - Hajniteam 1:1