Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Tepro Iasi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13964
Tepro Iasi Fc. Dunarea de Jos
442class Tactiek Baraj
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Prusek verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek geeft een hoge lob. Daar is Murgovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck geeft een hoge lob. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Gieco is nu in balbezit. Met opzet legt Bregalda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bregalda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Kalkowski kopt de bal weg. Mircea is nu in balbezit. Mircea met een sublieme pass. Gieco rent richting de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Phojun is nu in balbezit. Phojun passt de bal zonder na te denken. Gieco is nu in balbezit. Gieco schiet op doel. Năftănăilă bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 0:1

10e minuut.
Phojun probeert naar een medespeler te passen. Gieco heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu speelt de bal door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Prusek rent richting de bal. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Prusek is nu in balbezit. Van Humbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Van Humbeeck schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 42%, Fc. Dunarea de Jos 58%.
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 0:1

50e minuut.
Wijnhard met een snelle inworp. Tătăran rent richting de bal. Tătăran geeft de bal voor. Rusoiu geeft de bal voor. Prusek springt en kopt de bal. Paal! Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Berdović verovert de bal door een tackle van achteren. Berdović geeft de bal voor. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Đình Dương kan de bal niet met de borst controleren. Muszasty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đình Dương raakt geblesseerd tijdens het duel. Tătăran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gieco kopt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Leroy met een harde bal richting middenveld. Ilionescu kopt de bal weg. Łapanka is nu in balbezit. Gieco onderschept slim de pass. Gieco draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă bokst de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phojun met de inworp. Muszasty speelt de bal door. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Paal! Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Balıkçı met de inworp. Muszasty geeft een hoge lob. Prusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusek schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 1:1

76e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan speelt de bal door. Muszasty geeft een hoge lob. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Phojun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Đình Dương de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 1:2

79e minuut.
Ochetan geeft een hoge lob. Wijnhard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phojun. Phojun krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Prusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan geeft een hoge lob. Balıkçı geeft een hoge lob. Van Humbeeck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 35%, Fc. Dunarea de Jos 65%.
Tepro Iasi - Fc. Dunarea de Jos 1:2