Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu F.C. Sarmalutza
433 + Tactiek New era
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Robben geeft een hoge lob. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderix verovert de bal door een tackle van achteren. Henderix schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hyun rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C. Sarmalutza 0:1

25e minuut.
Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dargle probeert de bal met de borst te controleren. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Henderix rent richting de bal. Henderix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C. Sarmalutza 0:2

33e minuut.
Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mejía Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderix draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 59%, F.C. Sarmalutza 41%.
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C. Sarmalutza 0:2

47e minuut.
Radyszkiewicz geeft de bal voor. Szélesi controleert de bal met de borst. Met opzet legt Robben zijn tegenspeler op de grond. Robben krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Martinovici met een sublieme pass. Hyun speelt de bal door. Henderix is nu in balbezit. Henderix haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C. Sarmalutza 0:3

61e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Kozak rent richting de bal. Kozak geeft een hoge lob. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Joliet passt de bal zonder na te denken. Hyun rent richting de bal. Hyun met een sublieme pass. Henderix is nu in balbezit. Henderix draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 55%, F.C. Sarmalutza 45%.
Fotbal Club Robert Georgescu - F.C. Sarmalutza 0:3