Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: spex Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 35724
spex Fc. Dunarea de Jos
a1 Tactiek Baraj
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Święconek probeert naar een medespeler te passen. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kornacki probeert de bal met de borst te controleren. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Siemieniec de bal onder controle te krijgen. Henao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siemieniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Monteiro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Leroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fc. Dunarea de Jos 1:0

10e minuut.
Pilich controleert de bal met de borst. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyniak passt de bal in één keer door. Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tătăran kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Gieco rent richting de bal. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gaida probeert naar een medespeler te passen. Siemieniec rent richting de bal. Henao onderschept slim de pass. Święconek verovert de bal door een tackle van achteren. Święconek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester geeft een hoge lob. Siemieniec kopt de bal weg. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Monteiro de bal. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec onderschept slim de pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fc. Dunarea de Jos 2:0

32e minuut.
Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec speelt de bal door. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Turczyniak geeft een hoge lob. Gaida rent richting de bal. Siemieniec speelt de bal door. Turczyniak is nu in balbezit. Turczyniak schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Tătăran met een sublieme pass. Plumb speelt de bal door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gaida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pilich met de inworp. Turczyniak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Oprişan ... Strafschop! Turczyniak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Turczyniak kan niet meer verder spelen. Determe komt het veld opgelopen. Monteiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fc. Dunarea de Jos 3:0

44e minuut.
Đình Dương speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 35%, Fc. Dunarea de Jos 65%.
spex - Fc. Dunarea de Jos 3:0

49e minuut.
Jereb onderschept slim de pass. Jereb geeft een lange en hoge pass. Monteiro kopt de bal weg. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Plumb rent richting de bal. Riascos maakt een afschuwelijke overtreding. Riascos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb passt de bal zonder na te denken. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Lewera bokst de bal weg.

66e minuut.
Siemieniec kopt de bal weg. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Siemieniec passt de bal met de wreef. Monteiro rent richting de bal. Daar is Baniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pilich kopt de bal weg. Klungelig pakt Tătăran de bal. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spex - Fc. Dunarea de Jos 4:0

71e minuut.
Đình Dương speelt de bal door. Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Determe is nu in balbezit. Święconek rent richting de bal. Święconek passt de bal met de wreef. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kornacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kornacki geeft de bal voor. Inworp. Rubin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siemieniec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Oprişan trapt de bal weg. Urbistondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Monteiro de bal. Święconek speelt de bal door. Rubin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu rent richting de bal. Siemieniec onderschept slim de pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Plumb heeft problemen om de bal te vangen. Riascos rent richting de bal. Plumb geeft de bal voor. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sylwester kopt de bal weg. Klungelig pakt Święconek de bal. Święconek passt de bal zonder na te denken. Determe bereikt de bal nog maar net als eerste. Determe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spex 25%, Fc. Dunarea de Jos 75%.
spex - Fc. Dunarea de Jos 4:0