Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: dynamoo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21047
dynamoo Dementialii
me Tactiek D
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Andrei verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez passt de bal zonder na te denken. Ponianto rent richting de bal. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Oliveti verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveti geeft een hoge lob. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Menu onderschept slim de pass. Menu geeft de bal voor. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... Regedei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nică geeft een hoge lob. Ponianto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciorkowski speelt de bal door. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Nică de bal. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Tomás bokst de bal weg.

40e minuut.
Majearu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz geeft de bal voor. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Perliński rent richting de bal. Perliński haalt uit met een fantastische trap. Regedei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Perliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stan. Stan krijgt een gele kaart. Perliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preda komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ponianto schiet op doel. Tomás met een sublieme pass. Andrei kopt de bal weg. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez passt de bal met de wreef. Tomás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Majearu de bal. Majearu schiet op doel. Tomás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - Dementialii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 54%, Dementialii 46%.
dynamoo - Dementialii 0:1

50e minuut.
Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal in één keer door. Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Tomás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - Dementialii 0:2

51e minuut.
Ciorkowski rent richting de bal. Perliński verovert de bal door een tackle van achteren. Perliński passt de bal zonder na te denken. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk schiet op doel. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Kuler rent richting de bal. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Majearu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strašek is nu in balbezit. Strašek passt de bal met de wreef. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel. Regedei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bartkiewicz speelt de bal door. Perliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliveti. Oliveti krijgt een gele kaart. Perliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartkiewicz met een snel genomen vrije trap. Bałtroczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bartkiewicz geeft de bal voor. Perliński rent richting de bal. Oliveti is nu in balbezit. Perliński verovert de bal door een tackle van achteren. Perliński schiet op doel. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nachum passt de bal in één keer door. Clos Gómez rent richting de bal. Ponianto rent richting de bal. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - Dementialii 0:3

71e minuut.
Möwe rent richting de bal. Möwe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strašek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldescu geeft een lange en hoge pass. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartkiewicz de bal. Bartkiewicz geeft een hoge lob. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Andrei geeft de bal voor. Menu probeert naar een medespeler te passen. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Ponianto rent richting de bal. Ponianto haalt uit met een fantastische trap. Tomás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 53%, Dementialii 47%.
dynamoo - Dementialii 0:3