Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 52660
BAIETII VESELI Gorilaz SK
simplu Tactiek new ttz
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje met een sublieme pass. Ristoiu speelt de bal door. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză geeft de bal voor. Kuzucu kopt de bal weg. Klungelig pakt Stelea de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Wujaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Torje geeft de bal voor. Kuzucu probeert de bal met de borst te controleren. Przyjaciel onderschept slim de pass. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Berbecel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobanu met de inworp. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Mare kopt de bal weg. Wujaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Frunză onderschept slim de pass. Frunză geeft een lange en hoge pass. Torje kopt de bal weg. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel. Wujaszczyk bokst de bal weg.

19e minuut.
Torje geeft een lange en hoge pass. Daar is Blerincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 0:1

21e minuut.
Kuzucu kopt de bal weg. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ristoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stelea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ciobanu kopt de bal weg. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu geeft een hoge lob. Kuzucu springt en kopt de bal. Wujaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 0:2

24e minuut.
Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Munteanu geeft een lange en hoge pass. Kuzucu kopt de bal weg. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Vasilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Stelea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Przyjaciel geeft een hoge lob. Inworp. Torje met de inworp. Frunză is nu in balbezit. Frunză geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Torje speelt de bal door. Stelea rent richting de bal. Stelea passt de bal zonder na te denken. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 0:3

38e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Stelea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Munteanu onderschept slim de pass. Frunză is nu in balbezit. Frunză passt de bal zonder na te denken. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 68%, Gorilaz SK 32%.
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 0:3

50e minuut.
Mare onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Frunză geeft een hoge lob. Kuzucu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schramm probeert naar een medespeler te passen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola geeft een hoge lob. Pitu is nu in balbezit. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Patraulea bokst de bal weg.

57e minuut.
Sima is nu in balbezit. Pitu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munteanu. Munteanu krijgt een gele kaart. Pitu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dobeş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pitu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu geeft een lange en hoge pass. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 1:3

64e minuut.
Dobeş geeft de bal voor. Troester heeft problemen om de bal te vangen. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu schiet op doel. Patraulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 2:3

66e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu probeert naar een medespeler te passen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schramm passt de bal zonder na te denken. Ciobanu geeft een hoge lob. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu schiet op doel. Wujaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kuzucu kopt de bal weg. Ristoiu met een sublieme pass. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu geeft een hoge lob. Stelea krijgt zijn hoofd ertegen. Wujaszczyk bokst de bal weg.

73e minuut.
Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu kopt de bal weg. Troester is nu in balbezit. Troester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mare kopt de bal weg. Frunză met een sublieme pass. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje geeft de bal voor. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Wujaszczyk bokst de bal weg.

85e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu passt de bal met de wreef. Torje geeft een hoge lob. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schramm geeft een lange en hoge pass. Boldurescu rent richting de bal. Troester onderschept slim de pass. Troester geeft een lange en hoge pass. Agricola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 51%, Gorilaz SK 49%.
BAIETII VESELI - Gorilaz SK 2:3