Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine andyU
Ciuma Rosie Tactiek 2
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
28.8 gemiddelde waardering 46
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Pilalas passt de bal zonder na te denken. Batista rent richting de bal. Batista speelt de bal door. Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski draait met de bal, schiet en ... Kurz bokst de bal weg.

11e minuut.
Cilia passt de bal met de wreef. Smotarski rent richting de bal. Porubszki onderschept slim de pass. Porubszki haalt uit met een fantastische trap. Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - andyU 0:1

13e minuut.
Cilia heeft problemen om de bal te vangen. Cilia geeft een hoge lob. Rabo de Cavalo rent richting de bal. Rabo de Cavalo schiet op doel. Bădilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Merigo rent richting de bal. Vlădulescu geeft een hoge lob. Daar is Turczyniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Cavalo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlahuţă de bal onder controle te krijgen. Jurczak rent richting de bal. Urzică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urzică krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Urzică rent richting de bal. Urzică passt de bal in één keer door. Porubszki rent richting de bal. Porubszki haalt uit met een fantastische trap. Mączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - andyU 0:2

34e minuut.
Przybora rent richting de bal. Przybora passt de bal met de wreef. Cilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilia geeft een lange en hoge pass. Rabo de Cavalo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Porubszki stond buitenspel. Madureira komt het veld opgelopen. Kastner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 63%, andyU 37%.
11 Virgine - andyU 0:2

53e minuut.
Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyniak geeft de bal voor. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - andyU 0:3

53e minuut.
Itaipuaçú komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Przybora de bal. Przybora passt de bal zonder na te denken. Cilia met een sublieme pass. Porubszki heeft problemen om de bal te vangen. Porubszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buitenspel voor Porubszki. Goede buitenspelval van de verdediging. Angelescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Apostolescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Turczyniak rent richting de bal. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu passt de bal in één keer door. Rabo de Cavalo rent richting de bal. Rabo de Cavalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Hagi komt het veld opgelopen. Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijałkowski rent richting de bal. Apostolescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apostolescu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Urzică onderschept slim de pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu met een sublieme pass. Hagi is nu in balbezit. Hagi draait met de bal, schiet en ... Kastner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - andyU 0:4

85e minuut.
Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Jurczak met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Cavalo onderschept slim de pass. Rabo de Cavalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
González rent richting de bal. Apostolescu onderschept slim de pass. Madureira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madureira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 58%, andyU 42%.
11 Virgine - andyU 0:4