Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: FC izvoru Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17499
FC izvoru FC Ceahlaul _1919
541 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Gourriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gourriel geeft een lange en hoge pass. Bozody probeert de bal met de borst te controleren. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bozody rent richting de bal. Mercia onderschept slim de pass. Mercia passt de bal met de wreef. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Perlik passt de bal zonder na te denken. Czaszyn is nu in balbezit. Bozody verovert de bal door een tackle van achteren. Mercia onderschept slim de pass. Mercia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zaorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelões verovert de bal door een tackle van achteren. Castelões passt de bal met de wreef. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Wyczałkowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Bozody geeft een lange en hoge pass. Vicente kopt de bal weg. Czaszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercia rent richting de bal. Mercia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 1:0

28e minuut.
Obojski geeft een lange en hoge pass. Zaorski rent richting de bal. Zaorski met een sublieme pass. Galey is nu in balbezit. Galey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski draait met de bal, schiet en ... Modernell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 1:1

34e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Galey onderschept slim de pass. Galey passt de bal zonder na te denken. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski schiet op doel. Modernell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 48%, FC Ceahlaul _1919 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 1:1

48e minuut.
Obojski onderschept slim de pass. Obojski geeft een hoge lob. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 2:1

50e minuut.
Linares met een sublieme pass. Zaorski is nu in balbezit. Zaorski geeft een lange en hoge pass. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. Modernell bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Cimbru komt het veld opgelopen. Giambi komt het veld opgelopen. Sulowski komt het veld opgelopen. Garlaschi komt het veld opgelopen. Garofali komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Perlik met een sublieme pass. Mercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia passt de bal zonder na te denken. Czaszyn heeft problemen om de bal te vangen. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wen speelt de bal door. Daar is Perlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perlik passt de bal in één keer door. Mercia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Castelões kopt de bal weg. Mercia rent richting de bal. Bozody onderschept slim de pass. Perlik onderschept slim de pass. Perlik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granat met een snelle inworp. Castelões geeft de bal voor. Bozody onderschept slim de pass. Czaszyn heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wen met een sublieme pass. Castelões is nu in balbezit. Castelões probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC izvoru 32%, FC Ceahlaul _1919 68%.
FC izvoru - FC Ceahlaul _1919 3:1