Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: andyU Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14388
andyU Gorilaz SK
3 Tactiek new ttz
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Torje rent richting de bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een hoge lob. Torje geeft een hoge lob. Kuzucu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Saavedra de bal. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:1

6e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje passt de bal in één keer door. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ... Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:2

8e minuut.
Itaipuaçú rent richting de bal. Kuzucu verovert de bal door een tackle van achteren. Petru rent richting de bal. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg.

10e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză speelt de bal door. Vasilescu probeert de bal aan de voet te houden. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu geeft de bal voor. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torje geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzucu maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunză is nu in balbezit. Frunză geeft de bal voor. Kuzucu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Vasilescu passt de bal met de wreef. Daar is Ristoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristoiu geeft de bal voor. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Petru passt de bal met de wreef. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu speelt de bal door. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Merigo de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sima met een sublieme pass. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu passt de bal in één keer door. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... Kurz bokst de bal weg.

28e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petru de bal. Vlădulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petru neemt de penalty, wat een uithaal! Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:3

30e minuut.
Japón Sevilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Itaipuaçú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petru. Petru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru geeft een hoge lob. Inworp. Vlahuţă met een snelle inworp. Vlădulescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu speelt de bal door. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:4

38e minuut.
Przybora rent richting de bal. Przybora geeft een lange en hoge pass. Frunză heeft problemen om de bal te vangen. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vasilescu passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje probeert naar een medespeler te passen. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kuzucu rent richting de bal. Kuzucu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kuzucu rent richting de bal. Saavedra is nu in balbezit. Kuzucu onderschept slim de pass. Kuzucu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 69%, Gorilaz SK 31%.
andyU - Gorilaz SK 0:4

55e minuut.
Petru passt de bal in één keer door. Frunză rent richting de bal. Frunză geeft een lange en hoge pass. Kuzucu krijgt zijn hoofd ertegen. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:5

66e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ... Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:6

70e minuut.
Patraulea met een harde bal richting middenveld. Ristoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Merigo de bal. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Gorilaz SK 0:7

72e minuut.
Sima speelt de bal door. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Torje speelt de bal door. Petru rent richting de bal. Petru schiet op doel. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Torje geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vlădulescu rent richting de bal. Vlădulescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torje met een snelle inworp. Frunză geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mătăsaru is nu in balbezit. Rabo de Cavalo verovert de bal door een tackle van achteren. Rabo de Cavalo passt de bal zonder na te denken. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki haalt uit met een fantastische trap. Patraulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje met een sublieme pass. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rabo de Cavalo probeert naar een medespeler te passen. Porubszki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ciobanu ... Strafschop! Porubszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rabo de Cavalo neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 52%, Gorilaz SK 48%.
andyU - Gorilaz SK 0:7