Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine BAIETII VESELI
Ciuma Rosie Tactiek simplu
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
28.3 gemiddelde waardering 52.6
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Schramm geeft een lange en hoge pass. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turczyniak. Troester is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răducioiu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:1

5e minuut.
Dobeş met een sublieme pass. Pitu is nu in balbezit. Pitu passt de bal zonder na te denken. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Răducioiu passt de bal met de wreef. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola passt de bal met de wreef. Troester rent richting de bal. Troester haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Troester rent richting de bal. Turczyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester is nu in balbezit. Troester schiet op doel. Mączka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Răducioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducioiu geeft de bal voor. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu draait met de bal, schiet en ... Mączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:2

14e minuut.
Schramm verovert de bal door een tackle van achteren. Schramm passt de bal in één keer door. Troester rent richting de bal. Troester haalt uit met een fantastische trap. Mączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:3

15e minuut.
Jurczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turczyniak de bal. Troester rent richting de bal. Troester schiet op doel. Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:4

18e minuut.
Kelter is nu in balbezit. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu rent richting de bal. Klungelig pakt Pitu de bal. Pitu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Mare de bal. Schramm met een sublieme pass. Dobeş probeert naar een medespeler te passen. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:6

25e minuut.
Schramm rent richting de bal. Schramm geeft een hoge lob. Pitu is nu in balbezit. Pitu draait met de bal, schiet en ... Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:7

26e minuut.
Casal speelt de bal door. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:8

31e minuut.
Agricola passt de bal in één keer door. Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Pitu is nu in balbezit. Pitu geeft een lange en hoge pass. Troester krijgt zijn hoofd ertegen. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelter heeft problemen om de bal te vangen. Pitu geeft een hoge lob. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smotarski controleert de bal met de borst. Troester rent richting de bal. Troester schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:9

32e minuut.
Răducioiu met de inworp. Schramm is nu in balbezit. Schramm geeft een lange en hoge pass. Pitu springt en kopt de bal. Mączka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:10

34e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Schramm geeft een lange en hoge pass. Troester kopt de bal weg. Pitu rent richting de bal. Pitu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Schramm verovert de bal door een tackle van achteren. Schramm geeft een hoge lob. Pitu rent richting de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Mączka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 68%, BAIETII VESELI 32%.
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:11

46e minuut.
Madureira komt het veld opgelopen. Meler komt het veld opgelopen. Kastner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Blerincă geeft een hoge lob. Agricola kopt de bal weg. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Agricola rent richting de bal. Troester geeft een lange en hoge pass. Pitu rent richting de bal. Pitu draait met de bal, schiet en ... Kastner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:12

63e minuut.
Agricola onderschept slim de pass. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:13

64e minuut.
Smotarski speelt de bal door. Troester is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smotarski de bal. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... Kastner bokst de bal weg. Pitu rent richting de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:14

73e minuut.
Blerincă geeft een hoge lob. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş passt de bal in één keer door. Pitu is nu in balbezit. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Schramm passt de bal met de wreef. Pitu is nu in balbezit. Pitu geeft de bal voor. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:15

77e minuut.
González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. Troester is nu in balbezit. Troester schiet op doel. Kastner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Przyjaciel probeert naar een medespeler te passen. Mare is nu in balbezit. Mare geeft de bal voor. Pitu is nu in balbezit. Pitu schiet op doel. Kastner bokst de bal weg. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:16

86e minuut.
Dobeş geeft de bal voor. Troester kopt de bal weg. Klungelig pakt Meler de bal. Pitu rent richting de bal. Klungelig pakt Pitu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 66%, BAIETII VESELI 34%.
11 Virgine - BAIETII VESELI 0:17