Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC Dementialii
defend Tactiek D
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 61.7
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Ponianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyskaj passt de bal in één keer door. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ... Regedei bokst de bal weg. Klungelig pakt Oliveti de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 1:0

13e minuut.
Hyskaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hyskaj met een sublieme pass. Haapasalo met een sublieme pass. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj geeft een hoge lob. Boligłowa kopt de bal weg. Palkó rent richting de bal. Palkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo passt de bal met de wreef. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 2:0

30e minuut.
Stan onderschept slim de pass. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveti is nu in balbezit. Palkó onderschept slim de pass. Palkó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boligłowa is nu in balbezit. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 3:0

32e minuut.
Majearu kan de bal niet met de borst controleren. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó met een sublieme pass. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft de bal voor. Regedei bokst de bal weg. Boligłowa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 4:0

32e minuut.
Clos Gómez speelt de bal door. Majearu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İlalay. İlalay krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kuler geeft een hoge lob. Daar is Estévès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu draait met de bal, schiet en ... Skorulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 4:1

36e minuut.
Boligłowa rent richting de bal. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa schiet op doel. Regedei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo passt de bal met de wreef. Palkó met een sublieme pass. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 51%, Dementialii 49%.
BUCOVINA FC - Dementialii 4:1

50e minuut.
Andrei probeert naar een medespeler te passen. Palkó met een sublieme pass. Hyskaj is nu in balbezit. Hyskaj geeft een lange en hoge pass. Boligłowa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ciorkowski met een sublieme pass. Kuler rent richting de bal. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Ponianto rent richting de bal. Ponianto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Covre geeft een hoge lob. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Boligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boligłowa draait met de bal, schiet en ... Regedei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei verovert de bal door een tackle van achteren. Andrei met een sublieme pass. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Covre passt de bal zonder na te denken. Oliveti probeert naar een medespeler te passen. İlalay speelt de bal door. Boligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 5:1

64e minuut.
Ponianto passt de bal in één keer door. Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal met de wreef. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
İlalay onderschept slim de pass. İlalay speelt de bal door. Boligłowa rent richting de bal. Palkó is nu in balbezit. Palkó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
İlalay verovert de bal door een tackle van achteren. İlalay probeert naar een medespeler te passen. Boligłowa is nu in balbezit. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - Dementialii 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 50%, Dementialii 50%.
BUCOVINA FC - Dementialii 6:1