Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10960
fc.edi dynamoo
non combat Tactiek me
37% Balbezit 63%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Rusanowski is nu in balbezit. Rusanowski passt de bal met de wreef. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Preda kopt de bal weg. Daar is Perliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perliński passt de bal met de wreef. Rusanowski is nu in balbezit. Rusanowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bałtroczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:1

9e minuut.
Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda geeft een hoge lob. Lero probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Perliński rent richting de bal. Perliński passt de bal met de wreef. Bałtroczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałtroczyk schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:2

17e minuut.
Perliński passt de bal in één keer door. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu speelt de bal door. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk draait met de bal, schiet en ... Virtejaru bokst de bal weg.

21e minuut.
Strašek speelt de bal door. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk met een sublieme pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński draait met de bal, schiet en ... Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Perliński is nu in balbezit. Perliński passt de bal met de wreef. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:3

25e minuut.
Bałtroczyk met een sublieme pass. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu speelt de bal door. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk schiet op doel. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perliński is nu in balbezit. Perliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:4

27e minuut.
Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda speelt de bal door. Klungelig pakt Perliński de bal. Perliński haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bałtroczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bałtroczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:5

29e minuut.
Rusanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanowski passt de bal met de wreef. Boldescu rent richting de bal. Boldescu draait met de bal, schiet en ... Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 0:6

30e minuut.
Menu rent richting de bal. Menu geeft de bal voor. Wilk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:6

37e minuut.
Rusanowski rent richting de bal. Rusanowski passt de bal zonder na te denken. Bałtroczyk is nu in balbezit. Bałtroczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:7

40e minuut.
Nică probeert naar een medespeler te passen. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu met een sublieme pass. Bałtroczyk is nu in balbezit. Bałtroczyk schiet op doel. Virtejaru bokst de bal weg. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 87%, dynamoo 13%.
fc.edi - dynamoo 1:8

47e minuut.
Bałtroczyk passt de bal met de wreef. Perliński rent richting de bal. Perliński met een sublieme pass. Boldescu geeft een hoge lob. Bałtroczyk heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bałtroczyk is nu in balbezit. Bałtroczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:9

51e minuut.
Lero probeert naar een medespeler te passen. Rusanowski probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:10

53e minuut.
Bałtroczyk is nu in balbezit. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu speelt de bal door. Perliński is nu in balbezit. Perliński schiet op doel. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu passt de bal in één keer door. Bałtroczyk rent richting de bal. Bałtroczyk haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:11

56e minuut.
Bartkiewicz rent richting de bal. Bartkiewicz passt de bal in één keer door. Preda probeert de bal aan de voet te houden. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bałtroczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałtroczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:12

57e minuut.
Preda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu probeert naar een medespeler te passen. Bałtroczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałtroczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virtejaru trapt de bal weg. Preda kopt de bal weg. Klungelig pakt Bałtroczyk de bal. Bałtroczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preda speelt de bal door. Bałtroczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałtroczyk haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:13

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Virtejaru niet meer kan verder spelen. Viita komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Oprişan komt het veld opgelopen. Cozma komt het veld opgelopen. Gibadło komt het veld opgelopen. Mihnea komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Cozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozma met een sublieme pass. Boldescu met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Viita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:14

67e minuut.
Viita trapt de bal weg van het doel. Cozma kopt de bal weg. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Iupceanu geeft een hoge lob. Nică met een sublieme pass. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Viita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cozma kopt de bal weg. Mihnea rent richting de bal. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:15

73e minuut.
Oprişan met een snelle inworp. Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gibadło rent richting de bal. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprişan passt de bal in één keer door. Nică met een sublieme pass. Daar is Gibadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibadło draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Menu passt de bal met de wreef. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal zonder na te denken. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gibadło verovert de bal door een tackle van achteren. Gibadło speelt de bal door. Boldescu met een sublieme pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Viita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nică met een sublieme pass. Boldescu rent richting de bal. Boldescu passt de bal in één keer door. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Codrea geeft een lange en hoge pass. Cozma kopt de bal weg. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea schiet op doel. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - dynamoo 1:16

86e minuut.
Wilk speelt de bal door. Benard heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 96%, dynamoo 4%.
fc.edi - dynamoo 1:16