Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 51947
BAIETII VESELI andyU
simplu Tactiek 3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mare speelt de bal door. Vlădulescu is nu in balbezit. Pitu begaat een overtreding. Vlădulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vlădulescu kan niet meer verder spelen. Becali komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Pitu heeft problemen om de bal te vangen. Itaipuaçú onderschept slim de pass. Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Japón Sevilla de bal onder controle te krijgen. Merigo geeft een lange en hoge pass. Porubszki kopt de bal weg. Rabo de Cavalo heeft problemen om de bal te vangen. Rabo de Cavalo draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Troester onderschept slim de pass. Troester passt de bal zonder na te denken. Răducioiu geeft de bal voor. Pitu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Berbecel geeft een lange en hoge pass. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu onderschept slim de pass. Pitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 1:0

31e minuut.
Itaipuaçú onderschept slim de pass. Itaipuaçú geeft de bal voor. Klungelig pakt Blerincă de bal. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Pitu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Itaipuaçú passt de bal in één keer door. Rabo de Cavalo is nu in balbezit. Mare probeert naar een medespeler te passen. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Schramm geeft een hoge lob. Troester kopt de bal weg. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Pitu speelt de bal door. Troester is nu in balbezit. Troester schiet op doel. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 2:0

42e minuut.
Pitu passt de bal in één keer door. Agricola rent richting de bal. Agricola schiet op doel. Merigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 3:0

43e minuut.
Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki passt de bal met de wreef. Rabo de Cavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Cavalo schiet op doel. Wujaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 38%, andyU 62%.
BAIETII VESELI - andyU 3:0

48e minuut.
Kurz probeert naar een medespeler te passen. Rabo de Cavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Cavalo met een sublieme pass. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 3:1

50e minuut.
Kurz met een harde bal richting middenveld. Cilia kopt de bal weg. Porubszki is nu in balbezit. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Troester kopt de bal weg. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 4:1

57e minuut.
Itaipuaçú geeft een hoge lob. Przybora is nu in balbezit. Przybora passt de bal zonder na te denken. Rabo de Cavalo rent richting de bal. Rabo de Cavalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş passt de bal in één keer door. Pitu is nu in balbezit. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 5:1

60e minuut.
Rabo de Cavalo met een snelle inworp. Przybora rent richting de bal. Mare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Przybora moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Przybora kan niet meer verder spelen. Apostolescu komt het veld opgelopen. Rabo de Cavalo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu onderschept slim de pass. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 6:1

66e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Japón Sevilla is nu in balbezit. Pitu onderschept slim de pass. Pitu draait met de bal, schiet en ... Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 7:1

69e minuut.
Mare geeft een hoge lob. Troester kopt de bal weg. Daar is Pitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - andyU 8:1

69e minuut.
Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Troester is nu in balbezit. Troester geeft een lange en hoge pass. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu draait met de bal, schiet en ... Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Schramm geeft een lange en hoge pass. Troester geeft een lange en hoge pass. Pitu springt en kopt de bal. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Merigo verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Berbecel speelt de bal door. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Pitu is nu in balbezit. Pitu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Agricola onderschept slim de pass. Agricola geeft een lange en hoge pass. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Rabo de Cavalo rent richting de bal. Blerincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabo de Cavalo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Urzică komt het veld opgelopen. Cilia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rabo de Cavalo kopt de bal weg. Daar is Schramm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porubszki is nu in balbezit. Porubszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Schramm verovert de bal door een tackle van achteren. Schramm geeft een hoge lob. Pitu rent richting de bal. Pitu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 41%, andyU 59%.
BAIETII VESELI - andyU 8:1