Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Gorilaz SK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 26461
Gorilaz SK 11 Virgine
new ttz Tactiek Ciuma Rosie
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 28.9
zeer goed Schieten waardeloos
formidabel Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Ciobanu speelt de bal door. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torje de bal. Torje geeft een hoge lob. Petru rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petru is nu in balbezit. Petru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - 11 Virgine 1:0

6e minuut.
Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu passt de bal zonder na te denken. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Ştrulă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batista. Vişinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuţiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft de bal voor. Kastner bokst de bal weg. Kelter is nu in balbezit. Kelter passt de bal in één keer door. Bădilă controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Torje rent richting de bal. Casal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Kastner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Torje rent richting de bal. Torje geeft een lange en hoge pass. Madureira kopt de bal weg. Klungelig pakt Ristoiu de bal. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Frunză is nu in balbezit. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een hoge lob. Petru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Petru is nu in balbezit. Petru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - 11 Virgine 2:0

41e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu speelt de bal door. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă draait met de bal, schiet en ... Kastner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - 11 Virgine 3:0

45e minuut.
Inworp. Fijałkowski komt het veld opgelopen. Jurczak komt het veld opgelopen. Mączka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 23%, 11 Virgine 77%.
Gorilaz SK - 11 Virgine 3:0

49e minuut.
Frunză kopt de bal weg. Meler heeft problemen om de bal te vangen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel. Mączka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - 11 Virgine 4:0

54e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu speelt de bal door. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă haalt uit met een fantastische trap. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - 11 Virgine 5:0

73e minuut.
Jurczak passt de bal in één keer door. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski passt de bal in één keer door. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu geeft de bal voor. Torje kopt de bal weg. Petru is nu in balbezit. Petru haalt uit met een fantastische trap. Mączka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petru rent richting de bal. Petru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ristoiu geeft de bal voor. Ştrulă rent richting de bal. Bădilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ştrulă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ştrulă kan niet meer verder spelen. Stelea komt het veld opgelopen. Petru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ciobanu passt de bal in één keer door. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu met een sublieme pass. Frunză geeft een lange en hoge pass. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boldurescu met een sublieme pass. Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinescu met een sublieme pass. Petru rent richting de bal. Petru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 24%, 11 Virgine 76%.
Gorilaz SK - 11 Virgine 5:0