Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcGloriaBuzau FC Ceahlaul _1919
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten excellent
adequate Passen solid
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Wen geeft een hoge lob. Karakirov kopt de bal weg. Daar is Ødelyng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genevois is nu in balbezit. Genevois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Peels met een sublieme pass. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal zonder na te denken. Benkowski rent richting de bal. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. Asquini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zidane geeft een lange en hoge pass. Linares rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Galey is nu in balbezit. Galey draait met de bal, schiet en ... Asquini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Zidane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garlaschi komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ødelyng speelt de bal door. Klungelig pakt Benkowski de bal. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bozody speelt de bal door. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski passt de bal met de wreef. Galey is nu in balbezit. Galey haalt uit met een fantastische trap. Asquini bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Benkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkowski geeft een hoge lob. Karakirov probeert de bal aan de voet te houden. Galey bereikt de bal nog maar net als eerste. Galey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Asquini trapt de bal weg van het doel. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Genevois passt de bal zonder na te denken. Miski rent richting de bal. Miski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Stevanović de bal onder controle te krijgen. Garlaschi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gruia de bal. Galey geeft een lange en hoge pass. Benkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Galey passt de bal in één keer door. Stevanović rent richting de bal. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Ceahlaul _1919 0:1

41e minuut.
Garlaschi met de inworp. Karakirov is nu in balbezit. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski geeft de bal voor. Galey springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Căliman kan de bal niet met de borst controleren. Benkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căliman. Căliman krijgt een gele kaart. Benkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galey krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Galey passt de bal zonder na te denken. Benkowski rent richting de bal. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. Stevanović probeert de bal aan de voet te houden. Asquini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcGloriaBuzau 66%, FC Ceahlaul _1919 34%.
FcGloriaBuzau - FC Ceahlaul _1919 0:1

53e minuut.
Wen met de inworp. Klungelig pakt Peels de bal. Peels geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benkowski de bal. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Ceahlaul _1919 0:2

55e minuut.
Garlaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Garlaschi geeft de bal voor. Karakirov heeft problemen om de bal te vangen. Galey is nu in balbezit. Galey haalt uit met een fantastische trap. Asquini bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Asquini probeert naar een medespeler te passen. Ødelyng kopt de bal weg. Linares speelt de bal door. Galey rent richting de bal. Galey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Cimbru komt het veld opgelopen. Sulowski komt het veld opgelopen. Garofali komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Plumb onderschept slim de pass. Cimbru rent richting de bal. Cimbru passt de bal met de wreef. Benkowski rent richting de bal. Benkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ødelyng verovert de bal door een tackle van achteren. Ødelyng speelt de bal door. Klungelig pakt Garofali de bal. Miski rent richting de bal. Miski draait met de bal, schiet en ... Wyczałkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FcGloriaBuzau - FC Ceahlaul _1919 1:2

71e minuut.
Gruia is nu in balbezit. Sulowski onderschept slim de pass. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Benkowski speelt de bal door. Cimbru met een sublieme pass. Plumb rent richting de bal. Sulowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Asquini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcGloriaBuzau 66%, FC Ceahlaul _1919 34%.
FcGloriaBuzau - FC Ceahlaul _1919 1:2