Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: ultrasii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11845
ultrasii FC izvoru
avansat Tactiek 541
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Pimiä geeft de bal voor. Inworp. Romaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klepetko is nu in balbezit. Hegli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gourriel kopt de bal weg. Çeşnici is nu in balbezit. Czaszyn onderschept slim de pass. Mercia rent richting de bal. Mercia draait met de bal, schiet en ... Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klepetko is nu in balbezit. Perlik onderschept slim de pass. Perlik probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szokol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 51%, FC izvoru 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultrasii - FC izvoru 0:0

49e minuut.
Çeşnici verovert de bal door een tackle van achteren. Perlik verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat rent richting de bal. Perlik verovert de bal door een tackle van achteren. Perlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szokol met een sublieme pass. Çeşnici kopt de bal weg. Pimiä speelt de bal door. Klungelig pakt Koranteng de bal. Koranteng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Obojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zacarías zijn tegenspeler op de grond. Obojski raakt geblesseerd tijdens het duel. Perlik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Czaszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaszyn draait met de bal, schiet en ... Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC izvoru 0:1

67e minuut.
Leite kopt de bal weg. Hegli is nu in balbezit. Gourriel probeert de bal met de borst te controleren. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel. Modernell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Leite rent richting de bal. Mercia verovert de bal door een tackle van achteren. Mercia met een sublieme pass. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici passt de bal zonder na te denken. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel. Modernell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultrasii - FC izvoru 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 48%, FC izvoru 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultrasii - FC izvoru 1:1