Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athletico resita Progresul Cotroceni
la atac Tactiek 523re2e
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 13
59.7 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Urtubey passt de bal in één keer door. Vannorti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kucenko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kucenko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Stanišić rent richting de bal. Szkudelski rent richting de bal. Stanišić onderschept slim de pass. Stanišić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bireta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urtubey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fujara is nu in balbezit. Fujara geeft een hoge lob. Ruiz Villafruela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 43%, Progresul Cotroceni 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
athletico resita - Progresul Cotroceni 0:0

62e minuut.
Szkudelski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bireta met een sublieme pass. Klungelig pakt Corbetta de bal. Corbetta passt de bal zonder na te denken. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić schiet op doel. Kairath bokst de bal weg.

66e minuut.
Stanišić kopt de bal weg. Dolny met een sublieme pass. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ... Kairath werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - Progresul Cotroceni 1:0

66e minuut.
Walter komt het veld opgelopen. Gigot komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hrust speelt de bal door. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - Progresul Cotroceni 2:0

74e minuut.
Walter passt de bal in één keer door. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera passt de bal in één keer door. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi schiet op doel. Ruiz Villafruela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Stanišić kopt de bal weg. Araníbar is nu in balbezit. Gigot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gigot krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Walter de bal. Araníbar rent richting de bal. Walter onderschept slim de pass. Walter geeft de bal voor. Iacomachi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 44%, Progresul Cotroceni 56%.
athletico resita - Progresul Cotroceni 2:0