Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni Rit Mus
532 Tactiek HOVIRAG
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51.1 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Supka is nu in balbezit. Supka geeft een hoge lob. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:1

10e minuut.
Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor rent richting de bal. Fodor passt de bal met de wreef. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Veroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Supka de bal. Supka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fodor is nu in balbezit. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu passt de bal in één keer door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:2

31e minuut.
Amar met de inworp. Walter rent richting de bal. Walter passt de bal zonder na te denken. Hâncu rent richting de bal. Hâncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mavrocordat geeft de bal voor. Chişcanu kopt de bal weg. Supka is nu in balbezit. Supka geeft een hoge lob. de São Januário krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Iscru speelt de bal door. Supka geeft een hoge lob. Chişcanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Filardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:3

38e minuut.
Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor speelt de bal door. Klungelig pakt Supka de bal. Supka geeft een hoge lob. Chişcanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Dulea met een sublieme pass. Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka geeft een hoge lob. Chişcanu springt en kopt de bal. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Daar is Supka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supka geeft een lange en hoge pass. de São Januário krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 68%, Rit Mus 32%.
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:4

46e minuut.
Pescaru komt het veld opgelopen. Valerie komt het veld opgelopen.

56e minuut.
de São Januário kopt de bal weg. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã is nu in balbezit. Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Dobrin passt de bal met de wreef. Fodor speelt de bal door. Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat geeft de bal voor. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:5

60e minuut.
Doeltrap. Urtubey komt het veld opgelopen. Hrust komt het veld opgelopen. Fujara komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hrust geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Derus geeft de bal voor. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:6

65e minuut.
de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário onderschept slim de pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Fujara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:7

69e minuut.
Iscru kopt de bal weg. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vilela neemt vlug de vrije trap. Dulea kopt de bal weg. Fodor met een sublieme pass. Supka is nu in balbezit. Supka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:8

85e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een lange en hoge pass. Pescaru kopt de bal weg. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Filardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 75%, Rit Mus 25%.
Progresul Cotroceni - Rit Mus 0:8