Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athletico resita bobartanii-interisti
la atac Tactiek 433 eu at
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
60.6 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Dolny rent richting de bal. Neaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Araníbar met een snel genomen vrije trap. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap. Peloso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Aufdermauer rent richting de bal. Dolny rent richting de bal. Aufdermauer rent richting de bal. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ciocan met een snelle inworp. Corbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbetta passt de bal in één keer door. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ... Peloso bokst de bal weg.

28e minuut.
Corbetta rent richting de bal. Corbetta geeft een hoge lob. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mlekota de bal. Aufdermauer rent richting de bal. Dolny is nu in balbezit. Dolny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ciocan met een sublieme pass. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Vujanović passt de bal in één keer door. Remedi rent richting de bal. Remedi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lavín heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Villafruela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 0:1

30e minuut.
Dolny speelt de bal door. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 0:2

38e minuut.
Demarco heeft problemen om de bal te vangen. Tagaldyev is nu in balbezit. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel. Ruiz Villafruela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 0:3

40e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Aufdermauer verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson is nu in balbezit. Thomson geeft een lange en hoge pass. Dolny maakt een snoekduik en kopt de bal. Peloso bokst de bal weg.

43e minuut.
Tagaldyev rent richting de bal. Vannorti onderschept slim de pass. Stellacci rent richting de bal. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Villafruela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Mlekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanišić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corbetta zal de hoekschop nemen. Dolny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 53%, bobartanii-interisti 47%.
athletico resita - bobartanii-interisti 0:3

52e minuut.
Lavín speelt de bal door. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar speelt de bal door. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 1:3

60e minuut.
Buitenspel voor Dolny. Goede buitenspelval van de verdediging. Coroianu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Neaga speelt de bal door. Stellacci rent richting de bal. Demarco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demarco krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Thomson geeft de bal voor. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Thomson geeft de bal voor. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 2:3

71e minuut.
Sigel is nu in balbezit. Sigel geeft de bal voor. Dolny probeert de bal aan de voet te houden. Araníbar rent richting de bal. Araníbar geeft een hoge lob. Peloso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Demarco kopt de bal weg. Mlekota is nu in balbezit. Corbetta verovert de bal door een tackle van achteren. Corbetta geeft de bal voor. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sigel verovert de bal door een tackle van achteren. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigel. Sigel krijgt een gele kaart. Stanišić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stanišić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci passt de bal met de wreef. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ciocan onderschept slim de pass. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel. Ruiz Villafruela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 2:4

86e minuut.
Araníbar geeft een lange en hoge pass. Sigel kopt de bal weg. Ciocan rent richting de bal. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Stellacci is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - bobartanii-interisti 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 43%, bobartanii-interisti 57%.
athletico resita - bobartanii-interisti 2:5