Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Hajime Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21731
Hajime F. C. Foresta Suceava
2.2.1.4 Tactiek 4d3m-ionu
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Curbelo verovert de bal door een tackle van achteren. Curbelo geeft de bal voor. Inworp. Ştefănuţ met de inworp. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Lecavalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. Inworp. Feilen met de inworp. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Suszczyk rent richting de bal. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Feilen geeft een hoge lob. Suszczyk kopt de bal weg. Broniarek rent richting de bal. Eckell verovert de bal door een tackle van achteren. Eckell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! de Lima rent richting de bal. Marinov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - F. C. Foresta Suceava 0:1

31e minuut.
Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Kossowski rent richting de bal. Frusina onderschept slim de pass. Frusina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Câţanu trapt de bal weg van het doel. Kossowski kopt de bal weg. Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meleşteu geeft een hoge lob. Suszczyk kopt de bal weg. Meleşteu rent richting de bal. de Lima onderschept slim de pass. de Lima draait met de bal, schiet en ... Câţanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 71%, F. C. Foresta Suceava 29%.
Hajime - F. C. Foresta Suceava 0:1

53e minuut.
Feilen is nu in balbezit. Feilen met een sublieme pass. Petrosian met een sublieme pass. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Keyurapan heeft problemen om de bal te vangen. Vadeş kopt de bal weg. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina schiet op doel. Lecavalier bokst de bal weg.

62e minuut.
Cãrbunaru kopt de bal weg. Suszczyk is nu in balbezit. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Suszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu speelt de bal door. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş geeft de bal voor. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Feltrinelli speelt de bal door. Feilen is nu in balbezit. Cãrbunaru begaat een overtreding. Cãrbunaru krijgt een gele kaart. Feilen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrosian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Lima springt en kopt de bal. Câţanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Vadeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadeş geeft de bal voor. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajime - F. C. Foresta Suceava 1:1

77e minuut.
Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell rent richting de bal. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - F. C. Foresta Suceava 1:2

83e minuut.
Feilen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dorobanţu de bal. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meleşteu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Petrosian passt de bal met de wreef. Feilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feilen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 57%, F. C. Foresta Suceava 43%.
Hajime - F. C. Foresta Suceava 1:2