Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti Progresul Cotroceni
433 eu at Tactiek 433 e22
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
35 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu rent richting de bal. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 1:0

5e minuut.
Remedi rent richting de bal. Remedi probeert naar een medespeler te passen. Stellacci rent richting de bal. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Iacomachi rent richting de bal. Sigel onderschept slim de pass. Neaga geeft een lange en hoge pass. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Neaga kopt de bal weg. Remedi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amar de bal. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Kairath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 2:0

8e minuut.
Valerie probeert naar een medespeler te passen. Klicpera is nu in balbezit. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Kairath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Buitenspel voor Valerie. Goede buitenspelval van de verdediging. Sigel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amar rent richting de bal. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 3:0

14e minuut.
Stellacci kopt de bal weg. Cruzalta rent richting de bal. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Neaga geeft een lange en hoge pass. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci passt de bal met de wreef. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Kairath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Veroulis rent richting de bal. Vilela rent richting de bal. Veroulis is nu in balbezit. Stellacci onderschept slim de pass. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 4:0

18e minuut.
Valerie met een sublieme pass. Klungelig pakt Klicpera de bal. Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hâncu kopt de bal weg. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Oniṣoarã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cruzalta onderschept slim de pass. Veroulis geeft een hoge lob. Arghirescu rent richting de bal. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera schiet op doel. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nordentoft passt de bal in één keer door. Iacomachi probeert naar een medespeler te passen. Sigel probeert naar een medespeler te passen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peloso met een sublieme pass. Soldado Rillo rent richting de bal. Stellacci verovert de bal door een tackle van achteren. Stellacci schiet op doel. Kairath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een hoge lob. Cruzalta kopt de bal weg. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev schiet op doel. Kairath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Stellacci met een sublieme pass. Tagaldyev rent richting de bal. Vilela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tagaldyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruzalta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Neaga geeft een hoge lob. Amar rent richting de bal. Tagaldyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Kairath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 5:0

38e minuut.
Neaga geeft een hoge lob. Amar kopt de bal weg. Nordentoft is nu in balbezit. Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 6:0

43e minuut.
Amar rent richting de bal. Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta met een sublieme pass. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ... Kairath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Neaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cruzalta de bal. Tagaldyev is nu in balbezit. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Kairath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 31%, Progresul Cotroceni 69%.
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 6:0

47e minuut.
Nordentoft is nu in balbezit. Nordentoft speelt de bal door. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 6:1

50e minuut.
Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlekota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mlekota met een snel genomen vrije trap. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amar de bal onder controle te krijgen. Stellacci rent richting de bal. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Kairath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Veroulis neemt vlug de vrije trap. Coroianu kopt de bal weg. Amar rent richting de bal. Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Remedi geeft een lange en hoge pass. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Tagaldyev rent richting de bal. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Kairath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tagaldyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kairath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vilela geeft een lange en hoge pass. Coroianu rent richting de bal. Amar rent richting de bal. Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu geeft een lange en hoge pass. Kairath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Nordentoft kopt de bal weg. Daar is Remedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neaga geeft een lange en hoge pass. Stellacci rent richting de bal. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Kairath bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urtubey komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mlekota is nu in balbezit. Mlekota geeft de bal voor. Tagaldyev rent richting de bal. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Kairath bokst de bal weg.

74e minuut.
Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo speelt de bal door. Stellacci rent richting de bal. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 7:1

80e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een hoge lob. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Remedi passt de bal in één keer door. Neaga met een sublieme pass. Tagaldyev is nu in balbezit. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hâncu passt de bal met de wreef. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey passt de bal met de wreef. Valerie rent richting de bal. Valerie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 39%, Progresul Cotroceni 61%.
bobartanii-interisti - Progresul Cotroceni 7:1