Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Rit Mus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 48364
Rit Mus athletico resita
HOVIRAG Tactiek la atac
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 59.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Iscru passt de bal in één keer door. Supka geeft een lange en hoge pass. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 1:0

10e minuut.
Demarco geeft de bal voor. Buitenspel voor Aufdermauer. Goede buitenspelval van de verdediging. bin Mohd Derus neemt vlug de vrije trap. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bireta heeft problemen om de bal te vangen. Supka met een sublieme pass. Fodor geeft een lange en hoge pass. Chişcanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Supka met een sublieme pass. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Fodor passt de bal met de wreef. de São Januário rent richting de bal. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer rent richting de bal. Tysiąc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tysiąc krijgt een gele kaart. Aufdermauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - athletico resita 1:1

27e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Fodor kopt de bal weg. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário schiet op doel. Ruiz Villafruela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 2:1

31e minuut.
Wilczkowski speelt de bal door. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson passt de bal zonder na te denken. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - athletico resita 2:2

45e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Aufdermauer verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermauer passt de bal in één keer door. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 54%, athletico resita 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - athletico resita 2:2

48e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bireta de bal. Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wilczkowski passt de bal in één keer door. Corbetta speelt de bal door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić schiet op doel. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 2:3

61e minuut.
Daar is Lavín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela bokst de bal weg.

62e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Dulea geeft de bal voor. Corbetta kopt de bal weg. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 2:4

65e minuut.
Wilczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dulea is nu in balbezit. Aufdermauer verovert de bal door een tackle van achteren. Aufdermauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 2:5

66e minuut.
Pescaru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Demarco probeert naar een medespeler te passen. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczkowski passt de bal met de wreef. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Öztürk geeft de bal voor. Buitenspel voor Aufdermauer. Goede buitenspelval van de verdediging. bin Mohd Derus neemt vlug de vrije trap. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tysiąc kopt de bal weg. Fodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de São Januário rent richting de bal. de São Januário schiet op doel. Ruiz Villafruela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 3:5

86e minuut.
Dobrin geeft een lange en hoge pass. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat passt de bal in één keer door. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário schiet op doel. Ruiz Villafruela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fodor speelt de bal door. bin Mohd Derus is nu in balbezit. bin Mohd Derus speelt de bal door. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel. Ruiz Villafruela bokst de bal weg.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Supka zal de hoekschop nemen. Pescaru met een sublieme pass. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - athletico resita 4:5

90e minuut.
de São Januário rent richting de bal. de São Januário passt de bal zonder na te denken. Pescaru rent richting de bal. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - athletico resita 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 49%, athletico resita 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - athletico resita 5:5