Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava Vulturii Ucigasi
4d3m-ionu Tactiek Vulturii 16
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
58.5 gemiddelde waardering 55.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Keyurapan is nu in balbezit. Keyurapan geeft een hoge lob. Feltrinelli met een sublieme pass. de Lima rent richting de bal. de Lima schiet op doel. Dobrilă bokst de bal weg.

9e minuut.
Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun passt de bal met de wreef. Kossowski onderschept slim de pass. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 0:1

29e minuut.
Petrosian speelt de bal door. Suszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Suszczyk geeft een lange en hoge pass. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal in één keer door. Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Suszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suszczyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Petrosian geeft de bal voor. Lechner kopt de bal weg. de Lima is nu in balbezit. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk is nu in balbezit. Eckell begaat een overtreding. Eckell krijgt een gele kaart.

45e minuut.
de Lima rent richting de bal. de Lima geeft de bal voor. Eckell rent richting de bal. Eckell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 49%, Vulturii Ucigasi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 1:1

53e minuut.
Häny probeert naar een medespeler te passen. Magiun is nu in balbezit. Magiun speelt de bal door. Oi rent richting de bal. Oi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kossowski onderschept slim de pass. Inworp. Magiun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panaite geeft een hoge lob. Oi springt en kopt de bal. Lecavalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lechner geeft de bal voor. Suszczyk kopt de bal weg. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Deriva geeft de bal voor. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Kossowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kossowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Baratta met een sublieme pass. Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal zonder na te denken. Oi is nu in balbezit. Oi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 1:2

75e minuut.
Eckell verovert de bal door een tackle van achteren. Deriva rent richting de bal. Eckell verovert de bal door een tackle van achteren. Eckell schiet op doel. Dobrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 2:2

81e minuut.
Mărcuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panaite is nu in balbezit. Panaite speelt de bal door. Magiun is nu in balbezit. Magiun draait met de bal, schiet en ... Lecavalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 43%, Vulturii Ucigasi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Foresta Suceava - Vulturii Ucigasi 2:2