Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. C. Jiul Craiova Liverpool Kirkby Academy
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


6e minuut.
Krachel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Filantropol de bal. Filantropol geeft de bal voor. Băşulescu springt en kopt de bal. Ivan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Groothuizen verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel. Ivan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Filantropol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dan de bal. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. Ivan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Jiul Craiova - Liverpool Kirkby Academy 1:0

22e minuut.
Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Ivan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tingström probeert naar een medespeler te passen. Stoica probeert de bal met de borst te controleren. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pruteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hristu rent richting de bal. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Jiul Craiova - Liverpool Kirkby Academy 2:0

34e minuut.
Hristu met een snelle inworp. Panait rent richting de bal. Filantropol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filantropol is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Jiul Craiova 46%, Liverpool Kirkby Academy 54%.
S. C. Jiul Craiova - Liverpool Kirkby Academy 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Hristu de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Dan rent richting de bal. Dan geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Ivan bokst de bal weg.

66e minuut.
Dan geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu kopt de bal weg. Pruteanu speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dragomir geeft de bal voor. Jahe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragomir krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu geeft de bal voor. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Jiul Craiova - Liverpool Kirkby Academy 3:0

90e minuut.
Dan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Jiul Craiova 57%, Liverpool Kirkby Academy 43%.
S. C. Jiul Craiova - Liverpool Kirkby Academy 3:0