Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Central
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11594
F.C Universitatea Craiova FC BANU
l2test Tactiek incercare
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Pijawka onderschept slim de pass. Podgorean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pijawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pijawka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coroianu de bal onder controle te krijgen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Busoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Podgorean passt de bal met de wreef. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta speelt de bal door. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skaliczky is nu in balbezit. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky schiet op doel. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şofrone met de inworp. Marius geeft een lange en hoge pass. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Conta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şofrone probeert naar een medespeler te passen. Conta rent richting de bal. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 2:0

39e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Busoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Porfyris met een sublieme pass. Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 30%, FC BANU 70%.
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 3:0

49e minuut.
Şofrone speelt de bal door. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky passt de bal in één keer door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone geeft de bal voor. Wattine probeert de bal met de borst te controleren. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Porfyris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pazos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gouin is nu in balbezit. Gouin probeert naar een medespeler te passen. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka draait met de bal, schiet en ... Piţurcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos begaat een overtreding. Skaliczky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marius met een snel genomen vrije trap. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Conta probeert de bal met de borst te controleren. Conta passt de bal zonder na te denken. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 34%, FC BANU 66%.
F.C Universitatea Craiova - FC BANU 4:0