Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: FC BANU Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 15678
FC BANU Hajime
incercare Tactiek 2.2.1.4
59% Balbezit 41%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Wattine is nu in balbezit. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina speelt de bal door. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Marinov geeft de bal voor. Wattine is nu in balbezit. Canthelou onderschept slim de pass. Klungelig pakt Frusina de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Canthelou is nu in balbezit. Wattine verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina onderschept slim de pass. Frusina draait met de bal, schiet en ... Tatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Canthelou is nu in balbezit. Wattine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canthelou raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frusina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pijawka probeert naar een medespeler te passen. Gouin is nu in balbezit. Gouin speelt de bal door. Daar is Pijawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijawka geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Canthelou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatu is nu in balbezit. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 54%, Hajime 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BANU - Hajime 0:0

49e minuut.
Francis passt de bal met de wreef. Gouin rent richting de bal. Gouin probeert naar een medespeler te passen. Pijawka rent richting de bal. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Wattine onderschept slim de pass. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou onderschept slim de pass. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou passt de bal in één keer door. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Hajime 0:1

81e minuut.
Bogdanowicz speelt de bal door. Vadeş met een sublieme pass. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Hajime 0:2

88e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Canthelou kopt de bal weg. Frusina rent richting de bal. Frusina draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 56%, Hajime 44%.
FC BANU - Hajime 0:2