Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni Vulturii Ucigasi
433 e22 Tactiek Vulturii 16
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Conserva onderschept slim de pass. Conserva geeft een hoge lob. Urtubey probeert de bal met de borst te controleren. Busuioc rent richting de bal. Busuioc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Magiun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rahmani de bal. Häny begaat een overtreding. Häny krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust onderschept slim de pass. Hrust geeft de bal voor. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Urtubey rent richting de bal. Urtubey speelt de bal door. Daar is Kucenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Dobrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Pavlovic kan de bal niet met de borst controleren. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Baratta geeft een lange en hoge pass. Häny is nu in balbezit. Conserva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conserva krijgt een gele kaart. Häny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Häny neemt de penalty, wat een uithaal! Filardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Vulturii Ucigasi 0:1

35e minuut.
Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter begaat een overtreding. Magiun raakt geblesseerd tijdens het duel. Baratta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klicpera rent richting de bal. Iacomachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Dobrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 61%, Vulturii Ucigasi 39%.
Progresul Cotroceni - Vulturii Ucigasi 0:1

46e minuut.
Soldado Rillo komt het veld opgelopen. Valerie komt het veld opgelopen. Vilela komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kucenko de bal onder controle te krijgen. Urtubey kopt de bal weg. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Dobrilă bokst de bal weg.

54e minuut.
Magiun met een sublieme pass. Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal zonder na te denken. Daar is Kucenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Conserva speelt de bal door. Santinho rent richting de bal. Santinho geeft de bal voor. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. Dobrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Soldado Rillo met een sublieme pass. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rahmani zijn tegenspeler op de grond. Rahmani krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Căldăraru is nu in balbezit. Kucenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kucenko schiet op doel. Dobrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Cotroceni - Vulturii Ucigasi 1:1

79e minuut.
Polowczyk is nu in balbezit. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey met een sublieme pass. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Dobrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Santinho geeft een hoge lob. Kucenko kopt de bal weg. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Dobrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Vulturii Ucigasi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 38%, Vulturii Ucigasi 62%.
Progresul Cotroceni - Vulturii Ucigasi 2:1