Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicienii din Cluj CF RomerOne
compact 1 Tactiek ro
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan geeft een hoge lob. Băcanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Băcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băcanu geeft een hoge lob. Stier is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Krushkov is nu in balbezit. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian passt de bal in één keer door. Buscan is nu in balbezit. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Lasar de bal. Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu met een sublieme pass. Krauledat rent richting de bal. Krauledat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mieśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieśko passt de bal met de wreef. Morgan is nu in balbezit. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Krauledat rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu probeert naar een medespeler te passen. Li met een sublieme pass. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Diţă de bal. Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

27e minuut.
Lasar geeft een lange en hoge pass. Răduleţ kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krushkov de bal onder controle te krijgen. Krushkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Istvan de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mateescu neemt de hoekschop. Lasar maakt een snoekduik en kopt de bal. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mateescu neemt de hoekschop. Lasar kopt de bal weg. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap. Stratulat bokst de bal weg.

36e minuut.
Li kopt de bal weg. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu speelt de bal door. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lucian passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal met de wreef. Băcanu rent richting de bal. Băcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CF RomerOne 1:0

44e minuut.
Buscan onderschept slim de pass. Stanciu speelt de bal door. Brezeanu controleert de bal met de borst. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 56%, CF RomerOne 44%.
Magicienii din Cluj - CF RomerOne 1:0

52e minuut.
Inworp. Torje komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian passt de bal zonder na te denken. Mieśko probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov geeft een lange en hoge pass. Stratulat bokst de bal weg.

60e minuut.
Mieśko rent richting de bal. Lucian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mieśko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madziar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Stanciu passt de bal met de wreef. Li rent richting de bal. Buscan onderschept slim de pass. Buscan schiet op doel. Stier probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CF RomerOne 2:0

64e minuut.
Bedoya komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu onderschept slim de pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Spizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - CF RomerOne 3:0

74e minuut.
Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan onderschept slim de pass. Istvan passt de bal in één keer door. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fink onderschept slim de pass. Mieśko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răduleţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Băcanu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Stanciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lucian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fink rent richting de bal. Krauledat onderschept slim de pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 65%, CF RomerOne 35%.
Magicienii din Cluj - CF RomerOne 3:0