Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
craioveanca FC Masterhand
atac Tactiek master find02
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
56.9 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Bierbaron geeft een lange en hoge pass. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jávega Jiménez schiet op doel. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Masterhand 1:0

8e minuut.
Silion heeft problemen om de bal te vangen. Gică geeft een hoge lob. Silion kan de bal niet met de borst controleren. Gică onderschept slim de pass. Gică geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Masterhand 2:0

11e minuut.
Hagi met een sublieme pass. Ciumak speelt de bal door. Silion is nu in balbezit. Silion schiet op doel. Solomovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Masterhand 2:1

16e minuut.
Velcea met een snelle inworp. Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Silion kopt de bal weg. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Silion rent richting de bal. Silion passt de bal met de wreef. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu draait met de bal, schiet en ... Solomovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chiba geeft de bal voor. Bierbaron met een sublieme pass. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel. Bărăscu heeft problemen om de bal te vangen. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan met een sublieme pass. Ciumak geeft een hoge lob. Silion krijgt zijn hoofd ertegen. Solomovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
craioveanca - FC Masterhand 2:2

38e minuut.
Fontes verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak rent richting de bal. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru passt de bal zonder na te denken. Silion is nu in balbezit. Silion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Masterhand 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 64%, FC Masterhand 36%.
craioveanca - FC Masterhand 2:3

52e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft de bal voor. Silion springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Ciumak is nu in balbezit. Amigão geeft een hoge lob. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Doeltrap. Bumbescu komt het veld opgelopen. Bảo Sơn komt het veld opgelopen. Kuliš komt het veld opgelopen. Minea komt het veld opgelopen. Epure komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Amigão passt de bal in één keer door. Bảo Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Sơn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jávega Jiménez de bal. Jávega Jiménez schiet op doel. Calangiu bokst de bal weg.

66e minuut.
Pîrvu kopt de bal weg. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Ciumak speelt de bal door. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel. Solomovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Mártha komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel komt het veld opgelopen. Basterra komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pîrvu neemt vlug de vrije trap. Borja is nu in balbezit. Silion onderschept slim de pass. Silion haalt uit met een fantastische trap. Solomovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - FC Masterhand 2:4

81e minuut.
Mártha passt de bal met de wreef. Bierbaron rent richting de bal. Silion maakt een afschuwelijke overtreding. Silion is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 61%, FC Masterhand 39%.
craioveanca - FC Masterhand 2:4