Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Maracini Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21841
Maracini Red Ants
xxx Tactiek The best
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Carrarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmicic geeft een lange en hoge pass. Turbatu kopt de bal weg. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov schiet op doel. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal zonder na te denken. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Oliva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savanović komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Grigorov kopt de bal weg. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Cornejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - Red Ants 0:1

28e minuut.
Grigorov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duru. Grigorov raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasanoğlu met een snel genomen vrije trap. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Cornejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - Red Ants 0:2

30e minuut.
Duru speelt de bal door. Carrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Hasanoğlu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Masciale geeft de bal voor. Klungelig pakt Negas de bal. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu geeft de bal voor. Turbatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Turbatu probeert de bal met de borst te controleren. Kenský onderschept slim de pass. Kenský met een sublieme pass. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leppälä rent richting de bal. Leppälä passt de bal in één keer door. Hasanoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grigorov de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 55%, Red Ants 45%.
Maracini - Red Ants 0:2

47e minuut.
Hasanoğlu geeft een hoge lob. Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Turbatu passt de bal zonder na te denken. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delport geeft een hoge lob. Carrarini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leppälä. Leppälä krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juzala trapt de bal weg van het doel. Hasanoğlu speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marszczynkiewicz speelt de bal door. Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishizawa passt de bal zonder na te denken. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duru probeert de bal aan de voet te houden. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - Red Ants 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 52%, Red Ants 48%.
Maracini - Red Ants 0:3