Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicienii din Cluj FC MIHAESTI
compact 1 Tactiek forma
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Radzimski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal met de wreef. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Topan geeft de bal voor. Diţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labus de bal. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel. Paraschiv bokst de bal weg. Topan heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanciu zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Fink geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szulakowski de bal onder controle te krijgen. Băcanu rent richting de bal. Băcanu schiet op doel. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mesa probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Szulakowski de bal. Fink is nu in balbezit. Szulakowski begaat een overtreding. Fink raakt geblesseerd tijdens het duel. Fink wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lucian is nu in balbezit. Lucian geeft een lange en hoge pass. Băcanu rent richting de bal. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Paraschiv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - FC MIHAESTI 1:0

43e minuut.
Szulakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb verovert de bal door een tackle van achteren. Palichleb draait met de bal, schiet en ... Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 40%, FC MIHAESTI 60%.
Magicienii din Cluj - FC MIHAESTI 1:0

60e minuut.
Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Stratulat trapt de bal weg. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fink rent richting de bal. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap. Dolgetta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Băcanu is nu in balbezit. Labus verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan schiet op doel. Paraschiv bokst de bal weg.

77e minuut.
Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Lucian geeft een hoge lob. Băcanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stratulat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulakowski met een snelle inworp. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 44%, FC MIHAESTI 56%.
Magicienii din Cluj - FC MIHAESTI 1:0