Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Vitan Allright
NOU 5 Tactiek Portocala™
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
39.7 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco passt de bal in één keer door. Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ... Montaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Allright 1:0

16e minuut.
Castel geeft de bal voor. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén met een sublieme pass. Gabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabura haalt uit met een fantastische trap. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Vitan - Allright 1:1

20e minuut.
Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu kopt de bal weg. Copado rent richting de bal. Copado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Allright 2:1

20e minuut.
Gabura met een sublieme pass. Ryssen rent richting de bal. Ryssen passt de bal met de wreef. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Paranghel kopt de bal weg. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec passt de bal met de wreef. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco geeft de bal voor. Paal! Montaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văcăroiu rent richting de bal. Paal! Copado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Allright 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 62%, Allright 38%.
Steaua Vitan - Allright 3:1

47e minuut.
Ryssen geeft een lange en hoge pass. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu speelt de bal door. Kalič rent richting de bal. Kalič schiet op doel. Kawka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel. Montaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Vitan - Allright 4:1

61e minuut.
Inworp. Buchetti komt het veld opgelopen. Ventola komt het veld opgelopen. Estrada komt het veld opgelopen. Burja komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Montaner speelt de bal door. Howash probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Wodarz de bal onder controle te krijgen. Burja rent richting de bal. Burja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kawka met een harde bal richting middenveld. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukov geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ... Kawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Paranghel met een snelle inworp. Ivanušec speelt de bal door. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pamukov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ivanušec de bal onder controle te krijgen. Burja is nu in balbezit. Burja draait met de bal, schiet en ... Kawka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Ventola probeert naar een medespeler te passen. Howash bereikt de bal nog maar net als eerste. Howash passt de bal in één keer door. Burja is nu in balbezit. Burja draait met de bal, schiet en ... Kawka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kengwe probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec geeft de bal voor. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Filipoiu de bal. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu begaat een overtreding. Filipoiu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Castel geeft de bal voor. Văcăroiu kopt de bal weg. Daar is Vaňous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Vitan 59%, Allright 41%.
Steaua Vitan - Allright 4:1