Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Red Ants Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15634
Red Ants craioveanca
The best Tactiek atac
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 58.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kmicic met de inworp. Hasanoğlu met een sublieme pass. Kmicic rent richting de bal. Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão geeft de bal voor. Juzala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 0:1

6e minuut.
Inworp. Ishizawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppälä is nu in balbezit. Leppälä geeft de bal voor. Grigorov krijgt zijn hoofd ertegen. Solomovici bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Wurszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu rent richting de bal. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Solomovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Ants - craioveanca 1:1

29e minuut.
Mártha probeert de bal aan de voet te houden. Galindo kopt de bal weg. Čagánek rent richting de bal. Jávega Jiménez onderschept slim de pass. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Leppälä kopt de bal weg. Klungelig pakt Borja de bal. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Savanović speelt de bal door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Čagánek geeft een lange en hoge pass. Gică kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft de bal voor. Mártha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Galindo de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... Juzala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 1:2

44e minuut.
Čagánek trapt de bal weg van het doel. Hasanoğlu kopt de bal weg. Fontes is nu in balbezit. Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 57%, craioveanca 43%.
Red Ants - craioveanca 1:2

52e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurszt verovert de bal door een tackle van achteren. Wurszt geeft een hoge lob. Atienza kopt de bal weg. Bảo Sơn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Savanović geeft een hoge lob. Inworp. Galindo met de inworp. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... Juzala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Borja begaat een overtreding. Grigorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bierbaron komt het veld opgelopen. Hasanoğlu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mártha de bal. Lo Surdo is nu in balbezit. Mártha onderschept slim de pass. Mártha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 1:3

66e minuut.
Epure komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes begaat een overtreding. Grigorov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leppälä met een snel genomen vrije trap. Turbatu springt en kopt de bal. Solomovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 2:3

72e minuut.
Inworp. Basterra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yabancı draait met de bal, schiet en ... Basterra probeert de bal met de borst te controleren. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Juzala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 2:4

85e minuut.
Bierbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierbaron speelt de bal door. Epure speelt de bal door. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Savanović verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epure met de inworp. Basterra is nu in balbezit. Basterra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal in één keer door. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Solomovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Ants - craioveanca 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Ants 58%, craioveanca 42%.
Red Ants - craioveanca 3:4