Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIHAESTI CF RomerOne
forma Tactiek ro
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 47.6
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Topan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yolçuyev de bal. Li is nu in balbezit. Yolçuyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yolçuyev draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu bokst de bal weg.

8e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yolçuyev de bal. Li schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yolçuyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roşca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Topan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paraschiv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - CF RomerOne 0:1

10e minuut.
Mieśko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krushkov geeft een hoge lob. Radzimski heeft problemen om de bal te vangen. Lasar is nu in balbezit. Lasar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - CF RomerOne 0:2

22e minuut.
Bede geeft de bal voor. Inworp. Szulakowski met de inworp. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Topan kopt de bal weg. Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski speelt de bal door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Stier is nu in balbezit. Dolgetta onderschept slim de pass. Dolgetta schiet op doel. Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Yolçuyev met een sublieme pass. Stier rent richting de bal. Stier passt de bal zonder na te denken. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - CF RomerOne 1:2

34e minuut.
Morgan met een sublieme pass. Klungelig pakt Lasar de bal. Roşca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roşca krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Radzimski onderschept slim de pass. Radzimski speelt de bal door. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Stier onderschept slim de pass. Stier passt de bal zonder na te denken. Petrecca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa passt de bal met de wreef. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mesa passt de bal in één keer door. Szulakowski met een sublieme pass. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bede geeft een hoge lob. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulakowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal met de wreef. Palichleb rent richting de bal. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 41%, CF RomerOne 59%.
FC MIHAESTI - CF RomerOne 1:2

54e minuut.
Mesa speelt de bal door. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta passt de bal in één keer door. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MIHAESTI - CF RomerOne 2:2

58e minuut.
Li passt de bal in één keer door. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Radzimski onderschept slim de pass. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal in één keer door. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bede geeft een hoge lob. Mateescu controleert de bal met de borst. Roşca met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Szulakowski met een snelle inworp. Mesa kan de bal niet met de borst controleren. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Dolgetta heeft problemen om de bal te vangen. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 44%, CF RomerOne 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MIHAESTI - CF RomerOne 2:2