Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astria-Extensive Magicienii din Cluj
hibrid Tactiek compact 1
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Priceputu is nu in balbezit. Stanciu verovert de bal door een tackle van achteren. Stanciu met een sublieme pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rusu kopt de bal weg. Chí Khiêm geeft een lange en hoge pass. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vlada is nu in balbezit. Vlada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 1:0

6e minuut.
Muntean met een snelle inworp. Priceputu rent richting de bal. Priceputu geeft de bal voor. Qafarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 2:0

9e minuut.
Muntean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priceputu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priceputu geeft de bal voor. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ... Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zahiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusu met de inworp. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Fink is nu in balbezit. Fink passt de bal met de wreef. Qafarzadə is nu in balbezit. Vlada is nu in balbezit. Vlada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Răduleţ rent richting de bal. Lucian rent richting de bal. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rusu kopt de bal weg. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă geeft de bal voor. Buscan is nu in balbezit. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 2:1

31e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm passt de bal zonder na te denken. Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plăvoi draait met de bal, schiet en ... Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 37%, Magicienii din Cluj 63%.
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 2:1

46e minuut.
Toma rent richting de bal. Toma passt de bal in één keer door. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu schiet op doel. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal zonder na te denken. Băcanu rent richting de bal. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan passt de bal zonder na te denken. Stanciu met een sublieme pass. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Grombelski bokst de bal weg.

72e minuut.
Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə passt de bal met de wreef. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Buscan speelt de bal door. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Buscan kopt de bal weg. Chí Khiêm geeft een hoge lob. Vlada rent richting de bal. Vlada draait met de bal, schiet en ... Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 3:1

81e minuut.
Muntean probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə heeft problemen om de bal te vangen. Qafarzadə passt de bal met de wreef. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vlada speelt de bal door. Klungelig pakt Lucian de bal. Zahiu met een sublieme pass. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel. Stratulat bokst de bal weg.

85e minuut.
Stanciu geeft een hoge lob. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean met een sublieme pass. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vlada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turbuţan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Chí Khiêm onderschept slim de pass. Chí Khiêm passt de bal zonder na te denken. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toma trapt de bal weg. Băcanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rusu de bal. Buscan onderschept slim de pass. Buscan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astria-Extensive 32%, Magicienii din Cluj 68%.
Astria-Extensive - Magicienii din Cluj 3:1