Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Have-Rock Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 49970
Have-Rock Tokaji Aszú
20202020 Tactiek Tot-Ful
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.6 gemiddelde waardering 72.6
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kontor passt de bal zonder na te denken. Guttmann geeft een hoge lob. Rákos rent richting de bal. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Marunkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Tokaji Aszú 0:1

10e minuut.
Morton met een sublieme pass. Kolher rent richting de bal. Lónich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feldmann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Have-Rock - Tokaji Aszú 1:1

16e minuut.
Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau geeft de bal voor. Feldmann rent richting de bal. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Tokaji Aszú 2:1

20e minuut.
Buitenspel voor Rákos. Goede buitenspelval van de verdediging. Tamara komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Guttmann geeft een lange en hoge pass. Gulyás met een sublieme pass. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics geeft een hoge lob. Rákos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gulyás geeft een hoge lob. Daar is Tomkovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomkovics passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gosztonyi de bal. Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Have-Rock - Tokaji Aszú 2:2

33e minuut.
Chisholm is nu in balbezit. Chisholm geeft de bal voor. Morton is nu in balbezit. Morton geeft de bal voor. Kolher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Makra geeft de bal voor. Gosztonyi is nu in balbezit. Škibola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škibola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 42%, Tokaji Aszú 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Have-Rock - Tokaji Aszú 2:2

46e minuut.
Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau passt de bal zonder na te denken. Kolher rent richting de bal. Kolher haalt uit met een fantastische trap. Csóka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Peteghem geeft een lange en hoge pass. Guttmann heeft problemen om de bal te vangen. Feldmann rent richting de bal. Feldmann schiet op doel. Csóka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Tokaji Aszú 3:2

56e minuut.
Škibola passt de bal in één keer door. Fitos geeft een lange en hoge pass. Tomkovics speelt de bal door. Rákos rent richting de bal. Rákos schiet op doel. Marunkić bokst de bal weg.

60e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics passt de bal in één keer door. Gulyás is nu in balbezit. Gulyás geeft de bal voor. Gosztonyi springt en kopt de bal. Marunkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra passt de bal in één keer door. Rákos is nu in balbezit. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Marunkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Have-Rock - Tokaji Aszú 3:3

67e minuut.
Feldmann rent richting de bal. Kontor maakt een afschuwelijke overtreding. Feldmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnaudeau met een snel genomen vrije trap. Feldmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Csóka bokst de bal weg.

71e minuut.
Buitenspel voor Gosztonyi. Goede buitenspelval van de verdediging. Bierbaum komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka geeft de bal voor. Rákos is nu in balbezit. Rákos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Morton geeft een lange en hoge pass. Andorka kopt de bal weg. Morton rent richting de bal. Morton geeft de bal voor. Bierbaum springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Csóka trapt de bal weg. Zygo kopt de bal weg. Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Rákos verovert de bal door een tackle van achteren. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Marunkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Have-Rock - Tokaji Aszú 3:4

85e minuut.
Lónich kopt de bal weg. Fitos is nu in balbezit. Met opzet legt Peteghem zijn tegenspeler op de grond. Peteghem krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Joński speelt de bal door. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton passt de bal in één keer door. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierbaum haalt uit met een fantastische trap. Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau geeft een lange en hoge pass. Bierbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann rent richting de bal. Feldmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Have-Rock - Tokaji Aszú 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Have-Rock 44%, Tokaji Aszú 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Have-Rock - Tokaji Aszú 4:4