Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Bajnok Csapat Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 83247
Bajnok Csapat Fc Rákóczi Fc
GOOO Tactiek Itachi
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
70.1 gemiddelde waardering 67.7
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen briljant


3e minuut.
Udvarácz probeert naar een medespeler te passen. Martz probeert de bal met de borst te controleren. Gubán is nu in balbezit. Gubán haalt uit met een fantastische trap. Neusiedl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 1:0

6e minuut.
Raffay is nu in balbezit. Cazangiu rent richting de bal. Török is nu in balbezit. Török schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 2:0

15e minuut.
Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz onderschept slim de pass. Martz geeft de bal voor. Kolonja rent richting de bal. Kolonja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kolonja kopt de bal weg. Chişcă is nu in balbezit. Pérez Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Hurtado draait met de bal, schiet en ... Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Cannon de bal onder controle te krijgen. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă is nu in balbezit. Kolonja onderschept slim de pass. Kolonja schiet op doel. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy onderschept slim de pass. Lőwy met een sublieme pass. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hodkovička geeft de bal voor. Török rent richting de bal. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 57%, Rákóczi Fc 43%.
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 3:0

46e minuut.
Bimbó komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kolonja is nu in balbezit. Chişcă is nu in balbezit. Kolonja onderschept slim de pass. Kolonja draait met de bal, schiet en ... Dalkia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 3:1

51e minuut.
Bimbó kopt de bal weg. Bárdos is nu in balbezit. Buttiens begaat een overtreding. Buttiens krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Miriuta kopt de bal weg. Klungelig pakt Várnai de bal. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička geeft een hoge lob. Török maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 4:1

59e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyrkosz met een snelle inworp. Gubán is nu in balbezit. Gubán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczka komt het veld opgelopen. Porru komt het veld opgelopen. Schafranek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bimbó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinczés komt het veld opgelopen. Schafranek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Koczka probeert naar een medespeler te passen. Schafranek is nu in balbezit. Schafranek passt de bal in één keer door. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Schafranek rent richting de bal. Schafranek passt de bal in één keer door. Martz speelt de bal door. Porru rent richting de bal. Porru schiet op doel. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Martz passt de bal met de wreef. Porru rent richting de bal. Porru passt de bal met de wreef. Pérez Hurtado is nu in balbezit. Pérez Hurtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Miriuta heeft problemen om de bal te vangen. Neusiedl speelt de bal door. Pyrkosz kopt de bal weg. Hodkovička geeft de bal voor. Török krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Koczka speelt de bal door. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek passt de bal zonder na te denken. Pérez Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 53%, Rákóczi Fc 47%.
Bajnok Csapat Fc - Rákóczi Fc 4:1