Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Harcosok Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 48958
Harcosok FC Southampton
Elit Tactiek majdnempako
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 67.8
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Dożężka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafara is nu in balbezit. Kafara draait met de bal, schiet en ... Montoliú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FC Southampton 0:1

5e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci passt de bal zonder na te denken. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ... Montoliú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FC Southampton 0:2

30e minuut.
Dobrotă probeert naar een medespeler te passen. Lavanchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanchy passt de bal met de wreef. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara schiet op doel. Montoliú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dobrotă passt de bal zonder na te denken. Buga rent richting de bal. Buga passt de bal met de wreef. Lavanchy heeft problemen om de bal te vangen. Lavanchy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dobrotă passt de bal met de wreef. Kafara rent richting de bal. Dożężka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kafara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Durleci neemt zijn aanloop. Montoliú bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 61%, FC Southampton 39%.
Harcosok - FC Southampton 0:2

56e minuut.
La Pira speelt de bal door. Buga is nu in balbezit. Buga geeft de bal voor. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Pancinha komt het veld opgelopen. Obando komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Scamă onderschept slim de pass. Barriomartín onderschept slim de pass. Jordan onderschept slim de pass. Jordan draait met de bal, schiet en ... Winther maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FC Southampton 1:2

60e minuut.
Kroon komt het veld opgelopen. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Pancinha is nu in balbezit. Jordan begaat een overtreding. Jordan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Durleci rent richting de bal. de Ruiter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durleci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durleci legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - FC Southampton 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 58%, FC Southampton 42%.
Harcosok - FC Southampton 1:3