Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47498
Milan AC 07 heavymeNtál
Sárkány Tactiek nihil
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Lezaun kopt de bal weg. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Perret rent richting de bal. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Paszkowski is nu in balbezit. Couriol verovert de bal door een tackle van achteren. Couriol controleert de bal met de borst. Couriol geeft een hoge lob. Perret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 1:0

17e minuut.
Lenart rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenart met de inworp. Lezaun geeft de bal voor. Perret springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński geeft een lange en hoge pass. Perret rent richting de bal. Perret draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 2:0

24e minuut.
Greco geeft een hoge lob. Turtelboom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kispál is nu in balbezit. Kispál draait met de bal, schiet en ... Chara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 2:1

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bździądło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meng is nu in balbezit. Kispál onderschept slim de pass. Kispál draait met de bal, schiet en ... Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Perret rent richting de bal. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret met een sublieme pass. Lezaun rent richting de bal. Lezaun passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Guerini met een sublieme pass. Nyilasi probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez met een sublieme pass. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi speelt de bal door. Klungelig pakt Perret de bal. Perret haalt uit met een fantastische trap. Thành Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 46%, heavymeNtál 54%.
Milan AC 07 - heavymeNtál 3:1

46e minuut.
Rimondini komt het veld opgelopen. Afilipoaiei komt het veld opgelopen. Gilyán komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bździądło is nu in balbezit. Bruins onderschept slim de pass. Bruins geeft een hoge lob. Perret rent richting de bal. Perret schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dziarczyński kopt de bal weg. Lenart speelt de bal door. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun geeft een lange en hoge pass. Perret krijgt zijn hoofd ertegen. Thành Vinh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Lenart met een snelle inworp. Lezaun geeft een hoge lob. Perret maakt een snoekduik en kopt de bal. Thành Vinh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 4:1

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rimondini stond buitenspel. Paszkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei schiet op doel. Chara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 4:2

59e minuut.
Bruins passt de bal met de wreef. Meng is nu in balbezit. Meng geeft een lange en hoge pass. Perret is nu in balbezit. Perret haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Paszkowski geeft de bal voor. Inworp. Lenart met de inworp. Lezaun geeft de bal voor. Rimondini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lenart speelt de bal door. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezaun passt de bal in één keer door. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Buitenspel voor Lezaun. Goede buitenspelval van de verdediging. Albuquerque komt het veld opgelopen. Gajda komt het veld opgelopen. Hercegfalvi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lezaun passt de bal zonder na te denken. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Paszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thành Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - heavymeNtál 5:2

72e minuut.
Paszkowski met een sublieme pass. Altobrandi is nu in balbezit. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi schiet op doel. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruins geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gajda de bal. Greco rent richting de bal. Greco geeft een hoge lob. Altobrandi maakt een snoekduik en kopt de bal. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lenart heeft problemen om de bal te vangen. Lenart met een sublieme pass. Guerini met een sublieme pass. Rimondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lenart rent richting de bal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini geeft een lange en hoge pass. Lezaun rent richting de bal. Lezaun draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lezaun neemt de hoekschop. Gajda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sánchez passt de bal in één keer door. Bździądło is nu in balbezit. Sánchez met een sublieme pass. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi haalt uit met een fantastische trap. Chara bokst de bal weg.

88e minuut.
Nyilasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyilasi probeert naar een medespeler te passen. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezaun heeft problemen om de bal te vangen. Lezaun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lezaun geeft een hoge lob. Gajda krijgt zijn hoofd ertegen. Thành Vinh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 34%, heavymeNtál 66%.
Milan AC 07 - heavymeNtál 5:2